Az adaptív Jordan Henderson nem csupán ezermester

Akkor egy hatalmas mexikói hullám tört ki a stadion körül. Másodpercekkel később a világító mobiltelefonok csillagszórása következett, majd ezt követően a „Ross-iy-ya, ross-iy-ya” örömteli énekei véget vettek a helyi lakosoktól, akik ellenálltak annak a lassú fájdalomnak, hogy figyeli, hogy Anglia pillanata áthalad az orrod előtt, az Ésszerűen. A reményteljes Gareth-kor kezd csapkodni és kavarogni, mint egy verejtékkel átitatott kék nylon FA mellény, amelyet ezer mocsári szúnyog szétvágott a varratoknál.

Mindezen keresztül egy angliai játékos más ritmust mutatott. . Az állványoktól kezdve valami zavaró volt a Jordan Henderson 8. számú pólójában ábrázolt minták miatt, mivel ez sorokat szétzúzott, más játékosok tereibe rohant, és néhány zsákutcába ütközött.Amint Henderson felbukkant a jobb oldalon és egy mély keresztet sodort a játékból, nyögések voltak, az ismerős régi nagysebességű pontatlanság izommemóriája.

Henderson valószínűleg nem fog sok hitelt beszerezni Anglia viselkedéséhez. 2-1 győzelem. A kulcsfontosságú minõség, amelyet általánosan azonosítottak, az volt, ahogyan Anglia nyugodt maradt, és kevésbé, nem pedig inkább vágyakozhatatlanná vált, amikor utoljára kopogtattak.

Míg a második félidő mélyén Henderson úgy játszott, mint a ez. Nem kétséges, hogy néhányan látni fogják a képet a klasszikus angol középtávú szamárról, egy elmosott és ugató szellemről a múltbeli bajnokságokról.Hendersont ezekben a körökben továbbra is alacsony fokozatú csalónak, alfajtat nevelőnek, aki oly gyakran jelen van, a hotdog-eladót a történelem hátterében, amikor Anglia megtapasztalta az utóbbi időben az epikus zavarodást. >

Ez más volt. Angliára kis dühre volt szüksége hétfőn. Ez taktikai válasz volt a játékon belüli elmozdulásra, nem pedig a futás kedvéért történő futtatásra.

Anglia legjobb időszakában a korai Henderson másképp játszott, és impozánsabb módon haladt a szabad jelenlétként a megtámadja a négyet és pontosan előre haladhat.

A félidő után Tunézia elmozdította saját középpályáját, közel állt hozzá, és meghúzta a tápvezetéket. Okosan zavaró lépés volt.A 3-1-2-2-1-1 alakzat megköveteli, hogy a magányos központi forgószék teljes középpályás gondnoki szolgáltatást biztosítson, folyamatosan a játék egyensúlyával és ritmusával dolgozva, hogy az összes fogaskereket és kereket körbeforgassák. 1. játék: Marcus Rashford szerint 12 anglia van itt, hogy megnyerje a világkupát – videó

Henderson megfelel a szerepre. Bármelyik csapat hiperaktív lelkiismereteként viselkedik. Volgogradban több érintse meg és több passzot adott, mint bármelyik középpályás. De olyan elemeket is irányított, amelyek meghaladják a csupasz számokat.

A második félidő egyik pontján úgy tűnt, hogy értelmetlen harcot indít Tunézia játékosaival egy szabadrúgásban. Fekete dolog volt talán, de Angliának cserébe Tunéziát kellett megszakítania, hogy dobjon néhány veseütést.A hozzáért technikusok csapatában senki más nem váltotta át az érzelmi fogaskerekeket.

Habár hírneve ellenére Henderson mindig is adaptív labdarúgó volt. A megjelenés megtévesztő lehet, csakúgy, mint az angol labdarúgók körében a rögzített szerepek és a zárt gondolkodásmód hírneve túlságosan magas. Szeretne növekedést és evolúciót? Az angol középtávú vezeték jobb szélsőként indult a Sunderland-nál. Az elmúlt évben Jürgen Klopp keményen dolgozott annak érdekében, hogy középpályássá alakítsa őt, aki mindkét irányba a közép-európai stílusban fut. Ólom: Tunézia.Lads, Tunézia a legjobb játékosuk nélkül érkezett ide, amikor egy ponttal a Kongói Demokratikus Köztársasággal megszerezte a selejtezőt.

De Tunézia elég jó volt ahhoz, hogy egy kicsit rábukkanjon Angliára, hogy felvegye a Saint-Étienne 2016. évi szellemeit. a második félidőben, amikor Szlovákia ellenállásának egyetlen reakciója fájdalmas volt, statikus birtoklás. Ha Anglia valóban szívesen eltemetné a közelmúlt szellemeit, akkor középpályás ezermesterük kulcsszerepet játszik ebben.

A csapat többi tagját nem jelölik olyan szorosan ezek a traumák. Hétfő előtt Henderson versenyének rekordja olvasott: öt játszott, nullát nyert. Ott volt Olaszországban, Kijevben, 2012-ben, amikor Andre Pirlo úgy nézett ki, mint az egyetlen felnőtt a pályán. Ott volt azért, hogy Uruguay 2014-ben São Paulóban legyőzze. A nők a padon voltak, hogy 2016-ban Nizzában Izland ellen agyát lefagyaszthassák.A Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg a napi futball e-maileket. Gareth Southgate túlságosan látványos ahhoz, hogy ne gondoljon a csapat egyensúlyának megváltoztatására egy tökéletlen teljesítmény után. Anglia bal oldalán nem volt szélesség. Danny Rose jobb választás lehet a Panama mély védelme ellen.

Raheem Sterlingnek maradnia kell a csapatban, bár Dele Alli valószínű hiánya sérülés esetén megtagadja annak a lehetőségét, hogy Anglia végre végre játssza a legjobb középpályás befejezőjét Harry Kane közelében. .

Ha Alli hiányzik, Ruben Loftus-Cheek valószínű jelenléte Henderson számára is jó lehet. Amit Anglia hiányzik, a kézműves átadása.Loftus-Cheek hozzáfűzheti ezt a játékost, azaz az ellenfelek ellen, akik időnként valószínűleg feladják a birtoklást. két. Nem kétséges, hogy Henderson a jövőben is rosszul fog játszani, vagy ha tehetségesebb játékosokat talál, egyszerűen kiveheti őt a játékból.

De a sport a megváltásról és a helyreállításról is szól, és valószínűleg most joga van egy kicsit megítélni. inkább az erősségein, nem pedig csak a hibáin