Argentína és a Messi világkupájának döntése elveszik a fordítás során Franciaország ellen

Mivel Argentína védelmezői harmadszor a hálóból a középső körbe sodrották a labdát, Lionel Messi csípőre nézett, és elgondolkodtál azon, vajon ki fogja inkább átkozni.

Kóbor sötét lesz? kettősre gondolta Franco Armani alakját, aki éppen a lábán hagyta, hogy Kylian Mbappé lövöldözhessen, hogy visszavonja a munkát – és ez nem volt minden jó -, amelyet Argentína eddig bevetött? Talán egy különleges helyet a pokolban fognak fenntartani Jorge Sampaoli, aki ilyen atlaszszerű felelõsséget ruház fel és olyan oldalt stilizál, amely alakjaik mögött látszott a kaputól.Vagy talán szélsőséges önbecsülés lenne, azon tűnődve, hogy pontosan mit csinált, amikor Edgardo Bauza meggyőzte, két évvel ezelőtt megfordította a nemzetközi labdarúgásról való visszavonulására vonatkozó döntését.

Volt egy olyan alkalom, hogy gyakran váratlan pillanatok alatt elkísértett téged azzal a gondolattal, hogy Messi egy másik napon harcolhat egyre inkább kétségbeesett küldetésben, amellyel elkerülheti a játék legnagyobb díját. A nemzeti himnuszok idején a kamera az arcára feküdt, oly gyakran megcáfolhatatlanul. A Kazan Aréna a legjobb becslés szerint 70% -os Argentína szurkolója volt, és mivel a Himno Nacional Messi törzseire ugráltak, valóban mulatságosnak tűntek.Valószínűleg a Tatarstan-sztyepp szélén Albiceleste-vel pulzáló négy törzs látványa enyhítené ezt a nyomást; talán egy hibát sújtó csoportszint egyszerűen az volt az illúzió, amely egyszer megkísérelte a parázsolt lovaglókat a füves területeken.

Végül a rémületet egyszerűen megerősítették. A nap elején a dél-amerikai támogatók közül sokan bekerültek a stadion hátsó részén lévő ingatlanokba, és nyelvek között zavartak a helyi ingatlantulajdonosok között, amikor teljesítették az Airbnb kinevezéseit. Ez a világbajnokság áttörési pillanat volt a Google Translate közvetlen használatában, természetesen Oroszország tartományi városaiban és Argentínában, labdarúgó-egyenérték nélkül.Olyan csapat, amely úgy tűnik, hogy megbirkózik, hogy a lehető legjobban teljesüljön, amíg az egyes pillanatok mindent meg nem változtatnak, és Messi a kezdetektől kezdve semmit sem rejt el.

Hamis 9 Di María Ángel és Cristian Pavón között mindkét oldalán; feltehetőleg az volt a gondolat, hogy képes körülhúzni a francia védőket, miközben a széles embereket hátulról széna szedte, ám ritka alkalommal, amelyek gyümölcsöt hoztak, Argentínanak senki sem támadta meg az alacsony kereszteit.Messi az első félidőben egyetlen érintéssel volt a francia büntetőterületen; a probléma az volt, hogy ha nem varrja össze a dolgokat, senki más nem fogja, és hátrányos módon Di María látványos kiegyenlítője hangsúlyozta, hogy ha Argentína ezt húzza le, akkor nem az a helyénvaló ravasz terv miatt lenni.Franciaország 4 -3 Argentína: a 2018-as világkupája – ahogy történt. Bővebben

A legnagyobb szolgálatot azonban azok tették, akik Messi számára új platformot biztosítottak. Éver Banega átadási távolságát, amelyet a csodálatos homokba dobott labdával mutattak be, amelyet Messi annyira izgalmasan csapott be Nigéria ellen, kellett volna szabadon bocsátani, ám ezúttal a középpályás egy egyszerű passzot irányított, és Mbappé elszaladt, hogy megnyerje Franciaország büntetését. p>

Javier Mascherano a langyos üldözésben olyan komolyan robbant, mint egy férfi, aki elhatározta, hogy a pénztárcáját ellopott gyermekeknek tudomására bújik.Ez egy olyan jelenet volt, amely megismételte a játékot, és tisztességtelen a Mascherano kiosztása, tekintettel arra, hogy Argentína hátsó kilenc-kilencének egyikét sem számoljuk, ha Federico Fazio-t számoljuk, akit Mbappé második céljának bizonyítása szerint egyértelműen nem vezettek be félidőben sebesség – a leggyengébb elképzelés volt arról, hogyan kell a hajót stabilizálni.

Amikor Messi optimista célt tűzött ki, és Gabriel Mercado gyapjú csizmáján keresztül Argentína előtérbe helyezte a világ legnagyobb játékosának azt a gondolatát, hogy teljesítse a sajátját mindenki ellen. az esélyt a történelemnek rövidnek tűnt értelme. De Kazan falfestményeit, akik egy éjszakán át dolgoztak, hogy sietve megdörzsöljék Messi hasonlóságát Cristiano Ronaldo képének mellett, amely Argentína szállodája előtt jelent meg, felkérést kaphatunk, hogy vigyék ki most rongyokat és vödröket.Az utóbbi 16-ban figyelmeztettek minket, miközben megengedtünk maguknak egy ilyen morcos csoportverseny utánvilágítását, ahol a móka megállt, és az igazi cucc rúgott be; ez a félig mosoly azonban volt a méltányosság egyetlen utalása, amelyet Messi és Argentína egész hónapban láttak.