Lewis Hamilton a brazil F1 GP pólust veszi igénybe, amikor tízszeres győzelemre vár

Lewis Hamilton követte a titkárnéző győzelmét Mexikóban egy további hatósági nyilatkozattal, az Interlagos-i páratlan körnek köszönhetően. Sebastian Vettel a Ferrari-ban a második helyen állt, és két órás késéssel tartotta a helyét, mivel a rendőrök a szabálysértés miatt vizsgálják. Hamilton Mercedes csapattársa, Valtteri Bottas a harmadik helyen állt.Vettel tizedik volt, és igazán büszke arra, Unibet hogy egy kiváló szezont tükröző teljesítményt mutat. Lewis Hamilton elképzelhetetlen, hogy további versenyeket adjon az F1 naptárhoz. További információ

„Olyan közel volt hozzánk, szükségünk volt 100% ma, nem 99 – mondta. „Nagyon örültem az ölemnek, és úgy gondolom, hogy egy nagyszerű munkát végeztünk, mint csapatot, hogy napjainkban kaphassunk pólust. Sok munkát kellett tennünk egy éjszakán át, és a csapat hibátlan volt az erőfeszítéseikkel. ”

Vettel, akinek a temperamentuma a bajnoki kihívása után megkérdőjelezték, egy sor hiba miatt szinte elfojtott volt az ülésen.A németet a rendőrökre Unibet utalták, miután nem állította le a motort, amikor a második negyedévben a mérlegbe szállt, és megrongálta a készüléket.

Vettel szívesen befejezte a folyamatot a lehető leggyorsabban, az eső előtt az eső nehezebb volt, és kizárták volna. – Nem kellene hívnunk minket, amikor a feltételek megváltoznak, igazságtalan, hogy hívjon minket – mondta. Facebook Twitter Pinterest Sebastian Vettel elkerüli a rácsos büntetést, mert nem állította le a motort, mielőtt belépett volna a mérlegbe. Fénykép: Mauro Pimentel / AFP / Getty Images

A Ferarri vezetője fárasztó várakozással várta a kormánybíró döntését, mielőtt megkapta a felajánlást, és 25 000 € (21.843 font) bírságot, mert nem tartotta be a tisztviselők utasításait.A sofőrök címe már eltűnt, de a folyamatos rosszul ítélkezések, amikor nyomás alatt állnak, meg kell oldania, ha a következő szezonban kihívást jelent a bajnokságra. A csapat, aki szörnyű szezont tart fenn, legalábbis Fernando Alonso-nak okot adott arra, hogy optimistanak érezze magát, amikor szombaton Unibet bejelentették, hogy a jövő évi Indy 500-ban fog vezetni őket. 2017-ben Indy-ban versenyzett.Monacóban és Le Mansban nyerte meg a versenyautó hármas koronájának utolsó részét, a győzelem biztosításával a Téglafalon. a szezon 10. pólusa erősen visszatér a formához.

A 100-as pólust a Mercedes számára biztosította, és a brit vezető és csapata Brazíliában is befejezetlen üzlet marad.

A Mercedes még nem köteles meggyőzni a konstruktorok bajnokságát, és Hamilton tisztában volt vele, hogy biztosítani akarja, hogy ezt megtegyék.Jelenleg a Ferrari előtt 55 pont van, a 86-at pedig az utolsó két versenyen, a Ferrari 13 ponttal kell kiszámítania a Mercedes-t, hogy a harcot az Abu Dhabi utolsó fordulójába vesse.

megegyeztek a Ferrari öt egymást követő vezetői és kivitelezői bajnoksággal, amelyeket Michael Schumacherrel 2000 és 2004 között sikerült elérni.

Lehet, hogy ez nem egyszerű. Vettel és csapattársa, Kimi Räikkönen, aki negyedik volt, a második negyedévben a lágy gumiabroncsra helyezte az idejüket, így több stratégiai lehetőséget kínálnak a riválisaik felett, akik mindent elkezdenek a szupersoft gumiból. A Ferrari tökéletesen időzített, merész és Unibet taktikai döntése volt, ami még mindig inspirálhat.