Fáradt a nemzetközi emberek? Ön szerencséje van: a nagy ligák stílusosan visszatérnek ezen a hétvégén

A Premier League szombaton visszatér egy bummmal, mivel a Manchester United-Arsenal rivalizálása, amelyet Sir Alex Ferguson nyugdíjba vonulása óta egy kicsit csillapított, José Mourinho megérkezése után, aki megújítja az ellenségeket Arsène Wengerrel az egyik kevés vezetői elgondolástól, amelyek kevés jelet mutatnak az abortuszra.

A szombat korai indulása valószínűleg sokkal fontosabb a házigazdák számára, nem csak azért, mert az otthoni előnyük nyomást gyakorol az eredményre, de azért is, mert egy vereség hatalmas szakadékot nyitna a bajnoki vezetők számára.Az Arsenal győzelme kilenc pontot jelentene a Manchester United-től – és a Liverpoolnak lehetősége van arra, hogy a nagyszerű versenytársaikkal szemben 11 pontot nyújtson, Unibet amikor délután találkoznak Southamptondal.

Az utolsó hat találkozó a csapatok között két győzelmet arattak az Arsenalnak, két győzelmet nyert az Egyesült Királyságnak és két döntetlen, de az Old Trafford legutóbbi története egyoldalúbb volt. A tavalyi FA-kupaban az Arsenal sikerült megnyerni Manchesterben, egy korábbi Egyesült Államok előremutatója Danny Welbecktől, de az utolsó győzelmük a bajnokságban egy évtizeddel ezelőtt jött, amikor Emmanuel Adebayor nyerte a győzelmet.

Mourinho arra is törekszik, hogy megvédje a saját számjegyét, ellentétes számával. Soha nem vesztett el egy bajnoki vagy kupa játékot a Wenger által kezelt oldalon.Valóban, az utolsó Arsenal játékos, aki a Chelsea-nál két varázslata alatt a Mourinhóval szembeni bajnoki gólt szerezte, Gilberto Silva volt, a büntetőpontból 2007-ben. szeretne elhagyni az Arsenal korai cím ajánlatát, még akkor is, ha az Egyesült Államok már úgy tűnik, hogy elhagyta a pályát.Borussia Dortmund v Bayern München, 17:30 GMT Facebook Twitter Pinterest A Borussia Dortmund rajongói és játékosai együtt ünneplik a Sporting Lisbon elején a hónap elején .Fénykép: Alex Grimm / Bongarts / Getty Images

A legnagyobb játék a Bundesliga-ban talán egy kicsit elvesztette a fellebbezést Borussia Dortmund küzdelmei miatt az elmúlt években, de a Der Klassiker továbbra is jelentős szerepet játszhat az asztal teteje a hétvége végére ér. A bajnokok a bajnokság csúcspontja, a várakozásoknak megfelelően, de semmiképpen sem a domináns erő, mint a helyzet.

A Bayern, most Carlo Ancelotti felügyelete alatt, csak a liga tetején van a különbség.Míg Dortmund az ötödik helyen áll, már hat pontot hagytak, a csúcskategóriás debütánsok RB Leipzig a Bayern-szel szemben állnak, Hoffenheim és Hertha Berlin pedig a hétvége ellenfelei között helyezkednek el. években, az utolsó bajnoki találkozójukkal és a DFB Pokal döntőjével májusban mindkettő 0-0. Ugyanakkor, ha a Bayern 2014 augusztusától kezdve első ízben lemond a legmagasabb helyről, és Borussia veszélyben van, hogy Unibet elveszíti a kapcsolatot a címversenyen, a szezonon ez a pont nagyon sok tétet jelent.Már öt ponttal rosszabb, mint Thomas Tuchel első szezonja, Dortmund biztosan elbűvölné a címet a vereséggel. A Madrid Madrid v. Real Madrid, szombat 19:45 GMT Facebook Twitter Pinterest Az Atlético Madrid bosszút áll a Bajnokok Ligája döntőjében májusban legyőzték. Fotó: Peter Powell / EPA

Mint a Der Klassiker-ben, a szombat este a madridi derbi házigazdái kétségbeesetten fogják elveszteni a bajnokságot a bajnokságukon.A Bayernhez hasonlóan, a Real Madrid az asztalnál anélkül lép fel, hogy igazán meggyőződött volna ebben a szezonban, ami furcsa kijelentést adhat egy olyan oldalról, amely 11 játék után veretlen, és négy sorban nyert.

Zinedine Zidane férfiak minden versenyen 28 mérkőzésen vereség nélkül vannak, de ebben a szezonban néhány meggyőző megjelenést nem tettek. Cristiano Ronaldo tisztességes részesedéssel szembesült a flackjével, hiszen az utolsó 10 fellépésétől hétben nem sikerült pontszámot szerezni. Ronaldo az utóbbi évszakokban küzdött a madridi derbies-ben, mindössze két legutóbbi 11 megbeszélésen a pontszerzéssel. erős rekordok. Az Atlético Madrid legyőzte az utolsó kilenc hazai kirándulást a Real Madrid ellen, megnyerte az ötöt.Simeone oldala a szezonban elárasztotta az utat – beleértve a Sevilla Real Sociedad-i vereségeket is -, de hatot nyertek a hazafordulásról. Alavés, aki 1-1-et biztosított a Vicente Calderónon a szezon nyitvatartási napján, az Unibet egyetlen csapat, aki Madridban az Atléti-ből nyerte a pontokat 17 versenyen ebben a szezonban. Milan v Internazionale, vasárnap 19:45 GMT Facebook Twitter Pinterest Mauro Icardi a legjobb szezon a Serie A-ban ebben a szezonban 10 góllal. Fénykép: Giuseppe Cacace / AFP / Getty Images

A szezon első Derby della Madonninájában és a Vincenzo Montella férfiaknál a kedvencekként lépnek be a játékba. A Rossoneri először egy idő alatt előrevetít az előbbi Olaszországban.Az utolsó 27 rendelkezésre álló 22 ​​pont után egy harmadik pont után ülve, Milánó nyolc pontja van az Inter-től.

Miután kevesebb mint két héttel a Serie A szezon kezdete előtt jelölték ki, Frank de Boer megkönnyebbült feladatait kevesebb, mint három hónapon belül a kampányba. Az öt bajnoki játékban négy vereség volt a végső soron a hollandok visszavonása, és míg a Nerazzurri utoljára visszatért a Crotone alsó klubjához, az új igazgató, Stefano Piolo meglehetősen megvan a feladata, különösen ezen a hétvégén. Liga kevésbé kiszámítható, mint más ligák? Nem pontosan olvassa el többet

Ha nem az ellentmondásos csatárnak, Mauro Icardinak, aki messze van az Inter legértékesebb és legértékesebb eszközéből, a dolgok még rosszabbak lettek volna.Az argentinok már 10 bajnokságot szereztek már a bajnokságban, ami az oldal szerény 16-gólos összességének közel kétharmadát teszi ki. Milánó egyenletesebben osztotta meg a célokat; öt játékosuk legalább kétszer szerezte meg a bajnokságot, beleértve a tizenéves érzést, Manuel Locatelli-t, aki az utóbbi időben döntő fontosságú hazai célokat szerzett, beleértve a múlt hónapban a Juventus elleni győztest is. Míg az Inter semmi közel van a szinthez, a városi riválisok győzelme csak a rajongók szemében győzhet.