Labdarúgók és kapcsolatuk a Szeretet-szigettal

Az elmúlt évtizedben fiatal Labdarúgó Liga játékosokkal dolgoztam, segítve nekik tanulási képességeik fejlesztését a gyakorlati képzés során. A Trotmanért és a Tappért voltam felelős, akik mindketten helyi hölgyek voltak klubjukban. Mindkettő viszonylag érett volt, amikor 16 éves korában teljes munkaidőben ment klubjukba, és mindketten jól teljesítettek a főiskolán. , amely valahogy helyet talált Owen Farrell és George Ford számára, amikor apák 2005-ben aláírták a Saracens-t – a lehető legmagasabb BTEC képesítéssel, így helyet szerezve a Loughborough University-n.Tapp, most 20 éves, szintén sikeres volt tudományos szempontból, de inkább a toborzásba akarta menni, mint az egyetemi pályafutásba. Trotman csak 16 éves volt, amikor az első csapatában debütált Luton Town számára az FA Trophy-en. John Luton főnök még mindig egy évvel meghosszabbította az üzletet, miután a 2014-15-ös időszak nagy részét eltörte a törött lábával, ám mégsem sikerült helyreállnia, és 2016-ban elengedték.A Loughborough lenyűgöző labdarúgó-programjában való részvétel segített neki feljutni a nem bajnoki létrán, a Nuneaton Borough-tól a Darlingtonig, de a 22 éves férfi most arról beszél, hogy visszamegy délre a Love Island-partnerével. >

Tapp volt az MK Dons ifjúsági csapatkapitánya, de az első csapat abban az időben volt, hogy előrelépést szerezzen a League One-ba, és ő nem tudta megtenni a lépést. Miután szerzett tapasztalatokat a Staines Town kölcsönzésében, nyáron csatlakozott az Oxford City-hez.

Tapp és Trotman követte a Stevenage ifjúsági csapat volt játékosát, Luis Morison-Derbyshire-t és Michael Thalassitis-t (akik hamarosan saját életüket vették életbe). a Szerelem-sziget után), a Macclesfield Town Adam Jukes és a Watford volt volt fiatalja, Dennon Lewis a show-ra.Más sportolók is részt vettek: Greg O’Shea rögbi játékos nyerte meg a rendezvényt tavaly. Max Morley krikett 2015-ben nyert. És Bianca Gascoigne és Calum Best – a brit futball leghíresebb vezetéknevei – 2006-ban megnyerték a hírességek verzióját. , mi csábítja a labdarúgókat ebbe a szerelmesek nyilvános barlangjába? Fizikailag alkalmasak, ami úgy tűnik, hogy vonzóvá teszik őket a termelők számára, és Tapp és Trotman magabiztos fiatal férfiak, örömmel beszélnek idegenekkel vagy egy csoport előtt. Talán még természetes vezetők is. Ezek a munkáltatók és a TV-gyártók nagyon keresett tulajdonságai.

Múlt szerdán az Oxford United napi konferenciát szervezett a sportpszichológiáról.A labdarúgás kommentátora, a klinikai pszichoterapeuta, Gary Bloom volt az esemény hajtóereje, és bevezető beszéde talán valamivel magyarázza a valóság TV vonzerejét a sportolók számára. munka VUCA környezetben: ez ingatag, bizonytalan, összetett és ambiciózus ”- mondta Bloom. „Gyakran pszichológiailag nem biztonságos munkahelyeken vannak, úgy érzik, hogy nem tudnak felszólalni és segítséget keresni. A sportolók érzékenyebbek az alacsonyabb szintű wellnessre, mint a nem sportolók, és ennek ellenére kevésbé valószínű, hogy segítséget kérnek.Klubjaik rezisztens intézmények lehetnek, titoktartási problémákkal szembesülnek, és mindenki el van ragadtatva az eredményekhez. ”A futó klub, amely a menedékkérők számára barátságot és otthoni érzetet kölcsönöz tovább. oly gyakran, hogy infantilizálódhassanak. „Mit tanulnak az emberek, ha Ön válaszokat ad nekik – ami egyébként téves lehet?” és senki sem fordulhat segítségért.A fiatal labdarúgók éretlensége megdöbbentő lehet, amíg nem emlékszik, hogy ugyanolyan életkorúak, mint sok olyan hallgató, akik még mindig az utóbbi öt évben egy buborékban töltöttek, és azt gondolják, hogy olyan módon kell viselkedniük, hogy a csoport részévé váljanak.

Nem tudom, hogy Tapp és Trotman olyan intelligens és érett fiatal férfiak voltak-e, akik voltak, amikor velük dolgoztam. Nem tudtam volna szembe nézni rájuk nézve, csak esetleg. Fantasy football

Idén később egy másik angolnak kell játszania a Bajnokok Ligájában. A Middlesbrough kiadta első csapatjáték nélkül, a középpályás Curtis Edwards a Djurgårdens IF csapatában áll, amely tavaly ősszel megnyerte a svéd bajnokot.Hét év telt el, hogy ide érkezzen.

A Darlington, Spennymoor és Thornaby helyi nem-bajnoki klubokkal folytatott varázslatok után Edwards úgy döntött, hogy elterjeszti szárnyát, és elindult Svédország vidéki vidékére és az Ytterhodgals IK-ba – a falusi csapatba. szakemberekből, akikről tavaly beszéltünk Önnek – 2015-ben. A következő évben visszatért, átköltözött a Graham Potter Ostersunds IK-be, és vadul utazott a negyedik rétegből a győzelemhez az Emírségeknél.

Edwards Múlt szombaton kezdte a Djurgardens szezonjának első játékát, 3-2-es győzelem a Dalkurd felett a Svéd Kupában. A bajnokok visszatérését Stockholmba több mint 7000 figyelte. Ez több mint húszszorosa volt a múlt hétvégén néhány Svéd Kupa-játéknak, nem meglepő, ha látod, hogy csak a svéd TV-ben 24 élő mérkőzést mutattak be csak a vasárnap.És Ön szerint a brit lefedettség elérte a telítettségi pontot? Emlékszel rám? Facebook Twitter Pinterest Tom Cleverley Watfordért akcióban. Fénykép: Catherine Ivill / Getty Images

13 angliai kupa, közel 200 fellépés után a Premier League-ben és olimpiai lett, Tom Cleverley nem számíthatott volna rá, hogy hétfő délután kirándul Kelet-Angliaba, hogy edzőpálya. De ott volt a hónap elején, és a Watford sorsolásának első felét játszotta az Ipswich-ben a Professional Development League-n. A Chelsea akadémia újabb tehetséggenerációval rendelkezik úton. Bővebben

Októbere óta nem Achilles sérülés miatt a 30 éves középpályás volt a Premier League legújabb csillaga, aki a Hornets második XI.Nigel Pearson és az akadémia menedzsere, Richard Thomas a 23 év alatti gyermekeket olyan régimódi tartalékcsapatként kezelik, miközben kevesebb játékosát keverik össze a legjobb tinédzserekkel. Januári aláírások, Ignacio Pussetto és João PedroIsaac szintén játszottak az Ipswich-en; 12 millió font összegű Isaac Success aláírása a közelmúltban néhányszor szerepelt; és Domingos Quina és Adalberto Peñaranda játszottak a Premier League Cup-ban az Everton vereségénél St Albans-ban múlt péntek este. Következő ember fel: George Hirst Facebook Twitter Pinterest George Hirst e héten ünnepelte 21. születésnapját. Fénykép: Plumb Images / Leicester City FC a Getty Images-n keresztül bajnoki megjelenés karrierje során.De még mindig nagy dolgok várhatók Hirst-tól, a korábbi Sheffield Szerda fiatalettől és az angliai csatár David Hirst fiától. Anglia összes csapata a 17 és a 20 év alatti fiatalok között játszott.

Mivel szerdán nem tudott letelepedni, a tavalyi szezonot az Oud-Heverlee Leuven belga második osztályában töltötte, melyet Nigel Pearson irányított a idő. Hirst 22 alkalommal csak háromszor szerezte gólt, de Leicester tavaly nyáron még mindig esélyt adott rá. Azt válaszolta, hogy nyolc gólt szerez 13 fellépésben a Leicester 23 év alatti gyermekei számára, amikor a Chelsea ellen harcolnak a Premier League 2 bajnoki címért.Hirst táplálja a tehetséges 17 éves Luke Thomas-t, akit egy másik névvel emlékeznek. Ezen a héten, 1994-ben. Pontins Liga játék. A Manchester United tartalékoldal, melyben szerepelt Gary Walsh a kapusban, valamint Keith Gillespie a szárnyban, szerepelt Gary és Phil Neville, Paul Scholes, David Beckham és Ben Thornley.

0 győzelem, két góllal Colin McKee-től, egyet Thornley-től és egyet az 1 millió font értékű Dion Dublin sztrájkolótól. Franz Carr elmulaszt egy büntetést egy szerencsétlen este a Pengékért.Két évvel korábban, a mai napig, Gary Neville és McKee voltak az FA Ifjúsági kupagyőztes csapatának egyetlen tagjai, akik az Egyesült Államok tartalékában 3-2 derbi-győzelemmel éltek a Old Trafford várostartalékai felett, a korábbi Anglia szélső Danny Wallace előnyben részesítésével. .