Johan Botha csillagok a Big Bash-ben az ausztrál ODI közepette spekulációt hívnak fel

A korábbi Proteas parancsnok, Johan Botha azt mondja, hogy a spin király, ahogy a BBL dicsőségét szemléli a Sydney Sixers-szel – és talán még az ausztrál T20-as csapatnak is.

Botha 1-26-os induljon a Perth Scorchers csapdájába – a ritka háromemberes spin támadás részeként kulcsfontosságú volt, hogy a Sixers-nek a hatnapos győzelme az SCG-nél kedden este legyen.

A volt dél-afrikai egynapos kapitány látványos fogást is vállalt a határon, mielőtt a győztes futamokat összerakná, és legyőzte a legyőzhetetlen 30-at 19 golyóból egy férfi-of-the-match kijelzőn.Shaun Marsh elutasítja a Chappell kritikáját, erős Big Bash visszatérését célozza. p> Most az új ausztrál állampolgár reméli, hogy előadásai megragadják a nemzeti szelektorok szemét.

„Azt hiszem, lehet, hogy esély, nagyon vékony esély.Mindaddig, amíg van – mondta Botha.

„De Cricket Ausztráliában van. Csak remélhetőleg segíteni kell a Sixers-eket, hogy nyerjenek néhány játékot, és ha így jön, akkor nagyszerű. ”

A Botha idolizáló Kepler Wessels nőtt fel, és elismeri annak lehetőségét, hogy nyomon követhesse és képviseli mindkét országot. egy álom.

„Hihetetlen lenne” – mondta a 34 éves.

„Ez egy csapat, amit sokáig figyelek.Különösen Dél-Afrikát nem játszó nemzetközi krikettet, Ausztrália volt a kedvenc csapatom, aki nézte.

„Tehát úgy gondolom, hogy egy kicsit irreális lesz.

< p> „De meg kell várnunk.”

Botha, Will Sommerville (2-10) és Steve O’Keefe (1-23) pontosan felét küldték a Sixers 20-as versenyének és összegyűjtötték a fickókat, hogy korlátozzák a Scorchers-et egy szerény 8-130-ra.

Botha úgy véli, hogy a tandemben működő trió ismét bizonyítja, hogy a BBL-ben milyen fontos a lassú bowling.

“ Az összes T20 kriketten, amit láttunk, úgy tűnik, hogy a fonók úgy találják, hogy valahogy úgy találják meg a munkát, mint amennyit az idő nagy részében csinálnak, ”mondta.

Közben Shaun Marsh nagyon várt visszatérése a kriketthez tartott csak 11 golyó.

Az első játékban, amikor az elmúlt hónapban törte meg az ujját Ausztrália második tesztveszteségében Dél-Afrikában, csak nyolc lett.

A nyitó remélte, hogy emlékezteti a tesztválasztókat a 33 éves hittel még mindig megéri A nemzetközi színtéren rengeteg kínálat van.

A Mark Waugh ausztrál választókeret az SCG kommentár dobozában volt, és a gyanús Marsh ideges lett volna a visszatérésében.

Biztosan A Marsh és Michael Klinger mindössze ötnél kevesebbet futtat a Botha és az O’Keefe első kettőjétől.

A Marsh testvére és a Test discard Mitch egy kicsit jobban teljesített, a mindennaposabb veretlen 31 golyó 29 golyóból biztosítva, hogy a Scorchers legalább tízezer után fejezze be a 20-at,

Sam Whiteman rövid időre felemelte a futási sebességet egy 16-golyós 28-mal, mielőtt a Botha látványos kitérőjévé vált volna

Brad Haddin, akit Jason Roy távollétében nyitottak meg, csak hétet tett, de 34-ből álló első bajnoki állása Sam Billingsrel (40 off 30 golyó) alig négy felvételen alapította a Sixers-et. Hozzájárulás Moises Henriques kapitánytól (24 off 21), Jordan Silk (28 off 28) és Botha verhetetlen 30 biztosította a A Sixers kényelmesen hazaért két teljes áthelyezéssel.

A Sixers következő feladata vasárnap a győztes Adelaide Strikers ellen érkezik, akik negyedik győzelmüket annyi játékból fogják üldözni, amikor egy újévi BBL-t fogadnak mérkőzés.