Hihetetlen fordulat! És a gladiátorok első győzelme a legmagasabb versenyen

Idegesség, amely sok hibát és sok hibát okozott. Így nézett ki a Brno-i vasárnapi Paddock Liga mérkőzés nyitó fele, amelyben az amerikai futballista Vysočina Gladiators csapata a történelem során először jelentette be a legmagasabb hazai versenyt.

az ellenfél végül törölte nekünk. “- emlékeztet a Jihlava csapat menedzsere, Martin Kulha, visszahívva a szlovák Trnava Bulldogs csapattal folytatott párbeszédet.És végül nem sikerült “, sajnálja a Gladiators edzője, Ondřej Paulus.

” Bár az egész csapat, kivéve Josh Purdie-t, aki három nappal ezelőtt érkezett meg, hosszú ideig, két vagy három hónapig edz, meglepni “folytatja Paulus.

Fokozatos támadás. Tíz yard, aztán további tíz

A Premier League újoncjának meg kellett körülnéznie. “Az első mérkőzés idegessége nyilvánvaló volt, sokat, szükségtelenül sokat küzdöttünk” – sajnálja az edző.

Többször meg kellett ismételnie a vádját, hogy a támadás során felelősségteljesen és fokozatosan kell játszani. “A fiúk bementek és azt mondták, hogy sok pontot fogunk adni.És amikor az elején nem sikerült, egyértelmű volt, hogy mindegyik játékos át akarta lépni az egész pályát “- jegyezte meg az edző. “De a futball elsősorban arra a tényre vonatkozik, hogy fokozatosan kell lépnie. Tíz yard, további tíz yard, néha csak három, aztán három. Időbe telt, amíg rájöttünk. ”

A helyi Sígrs megpróbálta kihasználni a vendégek tapasztalatlanságát. Már a nyitó negyedben megragadták az első két levonást (14: 0), fokozatosan elérve a 35: 7 vezetést. “Mielőtt körülnéztünk, elmenekültek tőlünk. Egy ponton 28 pontot ért el “- írja le Kulha.

A vendégek azonban koncentrálni tudtak és 35:14-re csökkentek a szünet előtt.A harmadik negyedben majdnem felzárkóztak az ellenfelekkel – 35:28.

De…

A következő két érintkezés és két extra pont Sígrs számára Brno-t hozta a vezetés utolsó akciójának kezdetén 49: 28.

Áttöréses fellépés? Az edzés alatt Čermák nem tartotta a labdát.

De akkor valószínűleg fordulópont volt az egész mérkőzésen, amelynek végén Petr Čermák állt. Reginald Langford negyeddöntőjéből adódóan egy 43 yardot tudott szerezni.

“A labdarúgásban úgy működik, hogy ha őszintén sétálsz e három yard után, akkor az ellenfél védekezésében egy ablak jelenik meg. És ha van tapasztalt quaterbackje, amely Reggie minden bizonnyal az, akkor csak használja. “Írja le Paulus.

” Érdekes ebben a rendezvényben, hogy kb. Ötször gyakoroltuk a múlt héten.És soha nem jött ki. Petr mindig elengedte “- felelte az edző mosolyogva. “Láthatjuk, hogy ha nem tudsz valamit csinálni, és arra összpontosítasz, az végül kulcsfontosságú lehet a mérkőzésen.”

A drámai befejezés során a gladiátorok képesek voltak megfordítani a játékot. “A mérkőzés hátralévő részében csak arról volt szó, hogy sikerült-e a szükséges pontokat a vége előtt beszerezni. Az elmúlt három hónapban, amikor a támadást edzettük, láttuk, hogy lehetséges “- örül az edző.

” A vége nagyon vad volt. De működött – lélegzett Kulha. “Azt a tudást játszottuk, hogy nem szabad feladnunk. És megnézjük, sikerül-e.És végül kiderült: “Paulus elégedett volt.

Egy hasonlóan sikeres győzelem, melyet egyetlen pont határozott meg (50:49), ösztönözheti a Jihlava csapatot a további mérkőzésekre.

” Mondtam a fiúknak , és továbbra is azt mondom, hogy ez sokkal erősebb győzelem, mint ha 30: 0-kal nyertünk. Mert tudtunk valamit magunkról. Hogyan viselkedhetünk, ha kudarcot vallunk? ”- írja le az edző. “Azt hiszem, amíg elfelejtjük ezt a mérkőzést, amely valószínűleg nagyon hosszú idő lesz, tudjuk, hogy bármi visszatérhetünk.” “Tavaly vagy az előző évben nagyon sok mérkőzést játszottunk, amelyeket harminc vagy negyven ponttal nyertünk” – emlékszik vissza Kulha. “De egy ilyen győzelem sokkal értékesebb.És határozottan szórakoztatóbb számunkra, mint hogy valakit két osztályon átlépjünk. Határozottan jó érzés. ”

Egy másik program? A gladiátorok egymás után öt otthoni párbeszédet várnak.

A nyitó szabadtéri mérkőzés után a gladiátorok egymás után öt otthoni mérkőzést fognak játszani.

A következő két csapatot a Jihlava csapata fogja játszani ebben a hónapban később: elsőként vasárnap a Stoupy-ban. hat nappal később (április 27-én) a Jiráskova utcai stadionban az Ostrava Steelers ellen, a Východ – Brno aligátorok négytagú csoportjának ellenkezője ellen. Ezt a párbajt a ČT sport közvetíti.