Frank Lampard sürgeti a Chelsea-t, hogy tartsa fenn az új tervezetet az Ajax elleni „hatalmas” győzelem után

Frank Lampard szerint a Chelsea biztosította a jövőbeli siker tervét az 1–0-s Bajnokok Ligája Ajax-i győzelmének bemutatásával, amely felrúgta reményeiket a kvalifikációra az utolsó 16-ra.

A csereként beállt Michy Batshuayi későn szerezte a gólt, és Lampard elmondta, hogy örül a teljesítmény minden aspektusának, a védekező rugalmasságtól kezdve azon, ahogy csapata – egy másik csereként, Christian Pulisic inspirálva – felülmúlta az Ajaxot a záró szakaszban.

“Óriási érzés, ami mindig megijeszt, mert sok a tennivaló” – mondta Lampard. „Ez hat pont, egy csoport felénél. Úgy gondolom, jogunkban áll örülni annak, ahogyan játszottunk, és ez egy kicsit tervrajz számunkra. Most nincs mentség, hogy ebbe belemerüljünk. Számunkra ez a szabvány.Remélhetőleg jobbak lehetünk, de nem tudjuk elvetni ezt a színvonalat a futball ezen a szintjén. A Chelsea későn hagyja, de Michy Batshuayi különbséget tesz az Ajaxnál. További információ babák a Bajnokok Ligája perceiben. Ez hatalmas teszt volt számukra, és a futball folyamatosan teszteket ad Önnek. Tehát nem akarom azt mondani, hogy ott vannak, vagy ez az. De ma este egyensúly alakult ki, a gyorsan tanuló fiatal játékosokkal és a körülöttük lévő tapasztalt játékosokkal, akik példákat mutatnak. ”

Lampard dicsérő szavakat mondott Pulisicért, az 58 millió fontos nyárért. Borussia Dortmund, aki eddig küzdött azért, hogy megalapozza magát. „Ma esti teljesítménye és a padon kívüli utolsó pár fellépése mutat valamit – különbségeket hozott.Alapvetően megpróbáltam bezárni a fülem a külső beszélgetések nagy részébe. Nagy játékosnál sok minden elhangzott, és ha folyton hallgatja, elgondolkodhat azon, mit csinál.

„Megértettem a Christian minőségét. Megértettem fiatal korát, és ez nagy lépés számára a Chelsea-be. És más lehetőségeim vannak rá ezeken a területeken. Adjunk neki teljes hitelt. Tudni akarja, mit akarok neki, milyen a Premier League, milyenek az új csapattársai, és ez nem mindig lesz könnyű út. ”