Dan Evans: „A kokain sokkoló drog – életmentő”

A világon és életének formájában a 43. rangsorban szerepelt, amikor a kábítószer-tesztelők kokainnyomokat találtak a mosogatójában a spanyol városban. Ez bizonyíték arra, hogy a hétvégéig eltiltották, amikor szombaton folytatta karrierjét Ed Corrie, a Challengerben egy külvárosi szabadidőközpontban Glasgowban.A Birmingham-játékos ugyanolyan szemtelen, mint valaha, ami jó jel, és lelkesedik, és elkötelezi magát, hogy soha többet nem vesz be kokaint. Ezt a drogot „életmentőnek” nevezi.

A tollaslabda bélje A Scottounban és a teniszkomplexumban fekvő Evans, aki a jövő hónapban 28 éves lesz, ideges volt, de reményteljes és ellenállt minden meghívásnak, hogy maradjon a bűncselekmény körülményein. Dan Evans csatlakozik az LTA kábítószer-ellenes kampányához, visszatérve a kokain tilalmából. Bővebben

“Nem megyek oda, ahol volt és mi történt” – mondta. “Ez történt. Megdöbbentő gyógyszer – és nem csak a sportban; szörnyű az életben, egy életmentő.

„Mindenki tudja, hogy nem szabad itatni, de ha italt vezetni, akkor már tudta, hogy nem szabad megtennie. Elvettem. Az egyik számára illegális, ha sportoló lenne. Ha drogokat szed, akkor nem a legtisztább gondolkodásmódban van. ”

Nem hagyja el azokat a barátait sem, akik karrierje nagy részében vele voltak. „Nem tetszik, amikor az emberek azt mondják, hogy rossz tömeggel lógsz. Ön úgy dönt, hogy kivel lóg, és a barátaim soha nem késztettek valamit, és soha nem tettem valakit, hogy tegyen valamit. Ez könnyű kifogás, amikor az emberek ezt mondják. ”

De a sebek megmaradnak. Arra a kérdésre, hogy egyszeri élményről van-e szó, szünetet tartott, és azt válaszolta: „Nem fogok válaszolni ezekre a kérdésekre. Soha nem sikerült korábban sikertelen drogteszttel. Egy gyógyszerteszt sikertelen volt. ”

És amint rámutatott, nem a játék előnyeit kereste. „Kihúztam a versenytől. Ez mérlegelési hiba volt. Ez a legrosszabb dolog, amit valaha csináltam.Ez sokkoló dolog. Sok embert enged le. Nem csak ez – nem kívánt sajtót hozott a teniszre. Isten tudja, mit gondolt a játék néhány nagyszerűsége, amikor ez a fajta dolog bekerült a címsorba. ”

Az egyetlen tenisz ember, akivel a játékotól kilenc hónapon belül beszélt, az edzője, Mark Hilton volt. és a Nagy-Britannia Davis Cup kapitánya, Leon Smith. Az első beszélgetése Andy Murray-vel – aki ismertté tette a droghasználatról alkotott véleményét – kissé fagyos lehet. De Evans úgy hangzik, mintha erősebb és érettebb lett volna a tapasztalatán. Nem keres kedvezményeket. Facebook Twitter Pinterest Dan Evans és Andy Murray volt páros partner, aki ismertté tette a kábítószer-visszaéléssel kapcsolatos véleményét.Fénykép: Mike Frey / BPI / Rex / Shutterstock.

„Mindig azt mondtam, hogy a brit teniszben különféle személyiségek vannak” – mondta. „Nem mindnyájan nagy barátok vagyunk, de amikor a Davis Cup-ra gondolunk, akkor ez valószínűleg a legtöbb időt töltjük egymással. Így fogalmazva: nem számítottam arra, hogy üzenetet küldenek nekem. Nem voltam ideges, nem küldtek üzenetet. Ez az első alkalom, amikor arra gondoltam, hogy üzenetet küldtek-e vagy sem. a tiltás. Az élet más dolgai fontosabbá válnak. Nem tartottam a kapcsolatot [más játékosokkal]. Ha telefonos volt, figyeltem.Két hónappal ezelőtt [amikor megengedték neki, hogy folytatja gyakorlását] egyáltalán nem játszottam. Valószínűleg nem fogom érezni olyan stresszt, mint az elmúlt évben. A tenisz mérkőzések megnyerése vagy a tenisz mérkőzések elvesztése nem lesz ilyen nagy ügy. ” Sok halott idő van. A világon nincs sok tennivaló, kivéve a munkát vagy a teniszt. Nagyon sok szabad ideje volt a Evan Evans betöltésére.

Kihúzva a rutinját, Evans felfedezte a mundanciát. – Nos, ételre van szükséged – felelte vigyorogva, amikor megkérdezte, mi emeli ki reggel az ágyból. „A tilalom első része nem volt olyan nagy kihívás. Van egy újdonság abban, hogy nem teniszezzünk. Nem kell dolgoznia vagy tennie semmit. Nagyon szép.

„De akkor sok a halott idő. Mindent megtettél, amit új tudsz tenni, és nehéz előre gondolkodni.A világon valójában nincs sok tennivaló – kivéve a munkát vagy a teniszezést. Sok szabad időm volt kitölteni.

„Kilenc hónap nagy részében [a nap folyamán] egyedül voltam [a tilalom megismerése után, közvetlenül a királynő előtt] 17.30-ig 18.00-ig. . Volt néhány szörnyű pillanat. Azt mondtam a barátnőmnek, hogy mennyi a munkanap. Valószínűleg a legrosszabb barátom voltam, ami valaha kilenc hónapja volt. A nappali tévékészülék nem jó.

„De nem fogok a házban maradni, és nem azt mondom, hogy nem élveztem magam, amikor kimentem. Nyaraltam Marbellaba, de nem úgy, ahogy srácok gondolnád. Még mindig voltak jó időm, de a gondolataim hátterében profi teniszező vagyok, hiányzik egy életem.És valószínűleg nem helyes élvezni magát, amikor ennyi embert enged le. ”Iratkozzon fel a The Recap oldalra, a heti sport e-mailünkre.

A jövőre vonatkozóan azt mondja:„ Senki sem tudja üljön ebben a helyzetben és mondja: „Visszajövök.” Ha azt mondják, hogy hazudik az arcodra. Minden nap kételkedtem. Amíg nem vagyok vissza oda, ahol kell lennem, továbbra is kétségek és kétségek merülnek fel, amíg két neve nem szerepel a nevem mellett.

„Senki sem szereti az ismeretlemet, és én ismeretlen vagyok. Rossz napok lesznek, mint minden munka, de remélhetőleg több jó nap lesz, mint rossz. Egy év hosszú idő. Itt játszva az emberek már nem fognak félni tőlem. Újra meg kell keresnem ezt a tiszteletet.De ez is izgalmasnak tűnik, és soha nem tudhatod, talán itt ülök egy-két év múlva, és áldás lehetett volna álruhában az összes cuccom rendezéséhez. ”