A bukott bálvány felállt. Golfer Woods ismét a bajnok. És egy másik ember

A körözött golfkirály magasságból esett le. A karriert véget ért. Gyaloglás közben nem tudott kiegyenesedni, leült és fekve szenvedett. A tabletták és az injekciók már nem működtek. Amikor a rendõrség az elõzõ évben letartóztatta addiktív anyagok hatása alatt vezetéséért, egy ember roncshoz hasonlított.

A negyedik mûvelet után, amelynek során a gerincét végül megjavították, az aljáról a boldogság csúcsához rogyott.

A 43 éves amerikai ragyogóan irányította a Masters döntőjét vasárnap. Kiemelkedett a csillagok utolsó sorozatából az Augusta-ban – egyetlen ütéssel verte a honfitársait, Johnsont, Schauffele-t és Koepkát, két lökéssel felülmúlva négyet.

“Nem volt boldog idő” – emlékezett vissza a diadalmére. “Kész voltam.A golf nem volt a terveimben – rövid vagy hosszú távon. Csak a műtét után élhetek újra iskolába, vehetem a gyerekeket az iskolába, megyek tréningeire és mérkőzéseire. ”

A története óriási figyelmet vonz. A gratulációt a Twitter segítségével Barack Obama és Donald Trump elnökök küldték, akiket Serena Williams teniszező és Magic Johnson kosárlabda játékos dicsért, és az úszók, Michael Phelps az Augusta-ban szurkoltak. A tizennyolcadik lyuk körüli összetörésben izgalom szikrázott. Sok néző nem látta a feltámadt bajnok utolsó puttját, ám legalábbis közel álltak egy történelmi eseményhez.Talán megint meghallották egy gyógyult és erős vadállat ordítását, amelyet hamarosan lelkesen tapsolt közönség elárasztott.

Ötödik alkalommal Woodsnak megengedett, hogy zöld kabátot viseljen. A tornácot tizenötödik alkalommal nyerte meg. Megnyerte a 81. címet a PGA Touron. A fantasztikus számok akkor tűnnek ki leginkább, ha egy kis szünetet vesznek a 2008-as US Open versenyén elért győzelméből. Woods minden idők egyik lenyűgözőbb sportos visszatérése volt. 1949 februárjában, és további hat trófeát gyűjtött a nagy társaságoktól.

Roger Federer teniszező 2016 nyarán hat hónapos vakációra ment, hogy meggyógyítsa a nyomorult térdét.2017 januárjában egészségesen és frissen lépett be a bíróságokra, nagyszerű csapást nyert az Australian Open-en – 2012 júliusától először -, majd még kettőt adott hozzá.

Woods csodálói, Johnson, Phelps és Williams sokat tudnak a visszatérésekről. Jágr Jaromír esete, aki egy éven át nem játszott egészségi okokból, most a hazai színpadon van, majd februárban áttért a Kladno-bajnokságba és negyvenhét évesen visszahúzza az extra bajnokságba.

Augustaban riválisai és korábbi Masters-győztesei meghajoltak vele, felfedve annak a pillanatnak a egyediségét, amikor a klubházba érkezett. a tizennyolcadik lyukba.

Gratulálunk neki.Nem csak barátságosabb benyomást keltenek az “új” Tigrisről. Régebben robot volt. Nem szórakozott a gyümölcslevekkel. Mért módon kezeli a rajongókat.

A tisztítás után, amellyel megbotránkozott, jobb bűnösnek tűnik. “Megbántja az embereket, szórakozik velük és aláírásokat ad ki. Barátságot kezdett más játékosokkal. Ezért szinte mindenki kíván neki “- az ESPN.com idézi a Woods botszállítóját, Joe LaCavat.

Alázatosabb, sebezhetőbb, önirónikusabb…” Már tudom, miért kopaszkodom. Néhány pillanat nagyon izgalmas volt “- mondta vidáman vasárnap.

Interjúk során gyakran megemlíti lányát, Samot (11) és fiát Charlie-t (10), akiket hamarosan megérintett a diadalát követően:” videojátékok a YouTube-on.

Tudták, hogy a sport sok fájdalmat okoz nekem.Nagyszerű, hogy látta, hogy apa nyer. ”

Sam és Charlie járultak hozzá apám felkeléséhez:” A legnehezebb pillanatokban hihetetlenül segítettek nekem szeretettel, támogatással, képességgel, hogy átadják nekem a boldogság érzését. ”

Ki tudja, ha nélkülük tudta volna megtanulni a Titan küldetést? Nem csak a mesékben, a gyerekek csodákat is csábítanak.