Skócia hívja fel Anglia ifjúsági játékosát, Sam Skinneret az őszi nemzetközi versenyekre

Gregor Townsend felvette Sam Skinner, Sam Johnson és Blade Thomson fedezetlen trióját Skócia csapatába az őszi tesztekre, és az edző elmondta a játékosoknak, hogy a 2019-es világbajnokságra a következő hónapban indulnak meg.

< p> „Azt hiszem, mindenki ebben a csapatban játszhat a világbajnokságban” – mondta. – Van néhány is a csapaton kívül. De a világbajnokságnak a fejünkben kellett lennie. Olyan időszakra lépünk be, ahol kevesebb mint 12 hónap van az első játékunkban.

„Ebben az évben néhány nagy sportfogadás bónuszok kihívásunk van, és ez a kiválasztás Japánban van.Ha jól játszol ebben az időszakban, majd a hat nemzet, akkor nagyon jó eséllyel leszel Japánba. ”

Az Exeter másodlagos Skinner egy korábbi angol nemzetközi ifjúság, míg Scarlets A 8. számú Thomson képviselte Új-Zéland 20 év alatti tagjait. Csatlakoznak a Glasgow központjához, Johnsonhoz a 40 hónapos csoportban, amelyet a következő hónap találkozója előtt tartottak Wales-szel Cardiffban, és három Murrayfield tesztet Fidzsi, Dél-Afrika és Argentína ellen. visszahívást nyert, hiszen a 110 válogatásra épül.Stuart Hogg, Zander Fagerson, Richie Gray, Duncan Taylor és Tim Swinson hiányzik a sérülésektől. Wales neve uncapped Jonah Holmes és Luke Morgan az őszi csapatban. Exile program, mint tinédzser, mielőtt felkérné Angliát a 20-as évekre.Kiemelkedő szerepet játszott, mivel Exeter 2017-ben először megnyerte a Premiership címet.

Thomson, 27 éves, a Super Rugby oldalán hurrikánokból érkezett Nyugat-Walesbe. Blacks, és a Scarlets előadója volt a debütáló Pro14-es szezonban.

Az ausztráliai születésű Johnson rezidensek alapján jogosult Skóciára, mivel 2015 nyarán csatlakozott a Glasgowhoz. p> „Kiváló játékosok, és először is, miért hoztuk őket be” – mondta Townsend. „Hiszünk abban, hogy a rögbi, amit most játszanak, és hiszünk abban, hogy nemzetközi szintre juthatnak, jobb csapatunk lesz.A blade valószínűleg a legmegfelelőbb a három közül, mivel egy kicsit idősebb, és az utolsó három szezonban Super Rugby-t játszott.

„Ismerünk róla és a skót képesítéséről néhány éve. Én is érdekelte, hogy aláírja őt Glasgow-ba, mielőtt elszalasztotta egy pár éven keresztül a sérülést. Szóval jó látni, hogy a hurrikánok sportfogadás online számára nyolcas számot játszanak, és nagyon jól játszanak a Scarlets számára.

“Sam Johnson olyan játékos, akit jól ismerek, miután Glasgow-ra írtam három és fél -évekkel ezelőtt.Minden évszakban jobb és jobb lett, és tavaly megnyerte a szezon díjátadóját, így megmutatja, mennyire jól teljesített.

“Sam Skinner, aki biztosan mindenki tudta, és te nem volt hevesen googling vele, nagy bónusz számunkra, mivel ő kiváló játékos, nagy előrelépés előtt. Beszéltem vele a nyári túra előtt. A skót képesítéséről több éve tudtuk, mivel részt vett a Exiles programban, mint fiatal. De az volt az üzenet, hogy valaki, aki az apájával beszélt, azt mondta, hogy semmi nem teszi az apját büszkebbé, mint Sam, aki Skóciában játszik (ez figyelmeztette minket). Szóval szorosan nyomon követjük őt.Szeretnénk, ha turnéra vitték volna, de Sam nem gondolta, hogy ez a megfelelő idő.

„A szezont el akarta kezdeni, és helyet keresni, és ezt megtette. Kiváló játékos. A legjobb európai csomagok egyik vezetője, döntéshozatala kiváló és igazán jó futóvonalak, így örülünk, hogy elkötelezett Skóciával szemben. ”

A Thomson és a Skinner Skóciára jogosultak családi kapcsolatok – Thomson a Wishaw született apai nagyapjának, Robertnek, míg Skinner apja Péter az Ayrból származik. Gyors útmutató Scotland squad Show Scotland-csapat elrejtése őszi tesztekre