Peter Taylor: „Szeretem a futball ilyen szintjét. Ez egy valóság-ellenőrzés ”

Ez nem az a lépés, amelyet a korábbi angliai vezetők tesznek. Ki tudná elképzelni például Sven-Göran Eriksson-t – az embert, akinek Taylor 2000-ben gondoskodott az angliai ülés melegen tartásáról – a Braintree-en vagy a Boreham Woodnál? “Ha.Nem, határozottan nem ”- mondja mosolyogva Taylor.

Ő egy természetes történeti mesélő, meleg és elbűvölő társaság, még akkor is, ha kemény sorozatát könnyű megkülönböztetni, és egy olyan találkozóról szól, amelyről 2012-ben visszatért szülői Essexébe, miután Bahreinben töltött időt töltött. “Mentem sétálni a feleségemmel, és egy fickó megállított és azt mondta:” Peter Taylor, nem igaz? “” Mondja. „Azt mondtam:„ Igen ”, és azt mondta:„ Soha nem fogsz meghalni azon gondolkodva, ugye? ”Azt gondoltam magamnak:„ Ez jó cím az önéletrajzomhoz. ”Harry Kewell célja, hogy Frank Rijkaard filozófiáját a Notts-hez hozza. Megye bővebben

Taylor 32 éves vezetési éve látta, hogy 15 klubot vezetett be, három különálló varázslattal Gillinghamnél. A legtávolabbi úticél Indiában volt, a Kerala Blasters-szal.Nemzetközileg Bahrein volt, két lépés az angliai 21 év alatti gyerekekkel, az egyik a 20 év alatti gyermekekkel, és ez az egyetlen játék az idősebb csapat élén. Az 1-0-os barátságos vereség Olaszország ellen Torinóban emlékezetes volt Taylor döntésére, hogy átadja a kapitányt David Beckham nevű blokknak. A kép elkészítéséhez Taylor a Watford és az Új-Zéland válogatott menedzser asszisztense volt, amikor Angliában volt.

Taylor nyitott szemmel a nyár folyamán ment Dagenhambe. Tudta a felmerült pénzügyi Bet365 problémákról, amikor az akkori többségi részvényes, Glyn Hopkin tavaly végén visszavonta finanszírozását – amely a túlköltséget kompenzálta. Hopkin februárban lemond igazgatói posztjáról. Nincsen pénzünk.Meg kell mondanom a cserkészeknek: „Nem adhatunk neked egy mérföldre.” Bizonyos szempontból kínos volt. Taylor Peter

Az évfordulójától a tavalyi szezon végéig Dagenham £ 250 000 hiányzik a kötelezettségvállalásaik teljesítéséhez. Nagyon nehéz időszak volt ez, amikor harcoltak, hogy felfüggesztsék magukat a játékosok kirakodásával. A West Ham segített azzal, hogy márciusban egy barátságos látogatást tett a Victoria Roadon, míg Hopkin jelentős adományt nyújtott a bérfizetés megkönnyítésére. A Taylorral szembeni korlátozások valósága mindazonáltal vonzó volt. A tavalyi szezon nagyságrendjének egyharmadával működtetett, és van értelme annak, hogy minden fillért elszámoljunk.

Dagenham az edzés után már nem is táplálja a játékosát. A csapat hozza a saját ételét. “Reggelit adunk nekik” – mondja Taylor. „Gabonafélék, pirítós, Bet365 gyümölcs.A hölgy itt csodálatos. Úgy gondolom, hogy az összes játékos számára heti 30 font kerül felszámolásra. Saját dolgokat hoznak ebédre.

“Steve Thompson, az ügyvezető igazgató azt mondta, hogy a tavalyi szezonban etetik a játékosokat, és ez néhány bobba kerül. Azt mondtam: „Ha elmulasztom ezt, lehet-e egy fitnesz edzõ hetente kétszer jönni?” Steve igennel válaszolt.

A távolsági mérkőzések utazási rendjét befolyásolta. A klub arra kérte a játékosokat, hogy menjenek maguk a stadionokra, amelyek kevesebb mint 100 mérföldre vannak, miközben a hosszabb utakra eltöltött éjszakai elszállásolást megszüntették. A tavalyi szezonban a Barrow-játék előtt maradtak, de a szombati, a Cumbrian klub látogatására az Euston-tól Lancasterig tartó 8.30-os vonaton utaztak, majd egy 70 perces buszjárat indult a Barrow-in-Furness-be.És a játékosok ismét csomagolt ebédet vesznek. Facebook Twitter Pinterest Peter Taylor először adta át az angol kapitány karszalagját David Beckhamnek. Fénykép: Owen Humphreys / PA

„Ez egy valóság-ellenőrzés” – mondja Taylor. “De ha ezek a fajta dolgok oka annak, hogy elmulasztja profi profi futballistaként, akkor nem vagy elég jó. Aldershotba indultunk [a múlt hónapban 2-1-es vereségért], és nincs mód arra, hogy az autókban történő utazás befolyásolja az eredményt. Ha a játékosok ezt kifogásként használják, akkor minden kifogást fel fognak használni. Valószínűleg nagy tükrök vannak otthon, és nem néz rájuk. Ez egy valós világ – mind a pályán, mind a pályán. Úgy gondolom, hogy ez egy játékost eredményezhet. ”

Taylor erősen támaszkodott a kapcsolatokra, és szíveseket vonzott, hogy a játékosokat hiába kölcsönbe vegyék.Ezen ügyletek kulcsa az volt, hogy ígéretüket fogják teljesíteni, Bet365 azzal a kilátással, hogy Taylor alatt további haszonnal járnak. Azt mondja, hogy a többi csapattagának néhánya hetente 200 fontot fizet.

„Volt egy csomó ember, akik próbáltak próbaba lépni, vagy velünk képződni, és azt mondom:„ Tudod, hogy én nincs pénze? ”- mondja Taylor. “Valószínűleg azt gondolják:” Igen, van pénze. “De nincs pénzünk. Egy cserkész szeretne nekünk munkát végezni, és azt mondom: „Nincsen pénzünk. Nem adhatunk neked 40 mérföld mérföldet. ”Bizonyos szempontból kicsit kellemetlennek bizonyult.Clapton CFC: hogyan találtak rá fasiszta labdarúgó-pólónk a globális közönséghez. Bővebben

„ -vacsora beszéd szeptember 28-án, és ez segít a kapus edzőjének fizetésében. Beszélj az éneklésről vacsorádért.Csak a tapasztalataimról beszélek – például amikor Tottenham-játékos voltam az argentinok, Ossie Ardiles és Ricky Villa mellett. Nem értették az angol nyelvet, ha felfelé és lefelé futnak, de elég könnyen megértették az angol nyelvet, ha £ 250 összeget jelentenek egy sportbolt megnyitásához.

Taylor négy sapkát nyert Anglia számára szélsőként, de nincs élet az idegennek a spektrum másik végén. Játékkarrierjét varázslatokkal fejezte be a Maidstone-ban, Heybridge Swifts-ben, Chelmsfordban és Dartfordban – ezek közül az utolsó volt a játékos-menedzser -, míg menedzserként dolgozott az Enfield, Hendon, Dover és Stevenage-nál, amikor nem bajnoki klub.

„Nagyon szerencsés vagyok” – mondja Taylor. „Két nyugdíjom van, és nem kell dolgoznom. De itt vagyok, mert itt akarok lenni.30 mérföld távolságban élek [Southend-ben], és ez nagyon sok dobozt jelöl nekem a családi élet szempontjából, feleségemmel, két lányommal és három unokával. Szeretem a futball ilyen szintjét. Az emberek nagyra értékelik egy fontjegy értékét. ”A Fiver: Iratkozzon fel ingyenes futball-e-mailünkre.

Taylor még Dagenham pénzhiányának látványát is látta. Ez azt jelentette, hogy a csapat tele van fiatal játékosokkal – az idősebbek megfizethetetlenek -, és mindig is élvezte a fiatalokkal való együttműködést. Az egyetlen angliai játékához híresen hívta be a 21 év alatti fiatalokat.

A hátránya, hogy a fiatal játékosok hibákat követnek el, és Dagenham-et ebben a szezonban büntették. Keddenig kellett várniuk első győzelmükhöz – az 1-0-os hazai győzelem a Braintree felett.Taylor üvege azonban határozottan félig tele van, és nem csak azért, mert a klub előrehaladott tárgyalásokon vesz részt az amerikai befektetők konzorciumával, akik pénzügyi stabilitást ígérnek.

„Jó barátaim voltak, akik felhívtak, és azt hiszem, ők arra számít, hogy nekem minden rendben lesz – mondja Taylor. „De én vagyok az ellenkezője. Azt mondták: „Blimey, nem számítottuk arra, hogy olyan lelkes leszel.” Azt hiszem, ez a romantika mindegyikében. ”