Gareth Southgate szerint Angliának nagy elvárásoknak kell megfelelnie

Az angliai menedzser elismerte, hogy egy vezető nemzet verése egy másik doboz, amelyet a fiatal csapatának ki kell jelölnie. A Southgate 2016-os kinevezése óta Anglia tíz alkalommal játszott a 20 legfontosabb nemzet között, de a rendes időben még nem nyer.

A Nemzetközi Liga nyitó mérkőzése a Wembley-ben lehetőséget ad arra, hogy ezt a rekordot Spanyolország legyőzésével javítsák, egy csapat a világ kilencedik helyezettje, a sambolikus világkupán ellenére.

„Noha még nem vertük meg ezeket a legjobb csapatokat, ugyanakkor a fiatal játékosokat is megpróbáltuk véresíteni, és egyben csapat – mondta Southgate. „Megfelelő egyensúlyt kell találnom a teljesítmény vezetése és a javulás között.Az eredmények a jól végzett dolgok és a magas színvonalú Bet365 követelmények következményei, amelyek javítják a játék részletességét.Gareth Southgate sürgeti Angliát, hogy támaszkodjon a világkupa sikerére. Bővebben

„Meg kell győznünk Oroszországot nem volt egyszeri. Ez a legfontosabb dolog. Ez egy pillanat volt az időben; mindig ott lesz. De ha továbblépünk, a várakozások jóak. A további elvárás egészséges dolog, és amit meg kell ölelnünk. ”

„ Nagy hatalommal bízzunk nekünk ”- mondta. „A nyár óta ez az egyetlen, amit nem tettünk – ennek kellett lennie a célnak. Ha következetesen ott vagy, ezekben a versenyekben meg kell vernie ezeket a nemzeteket.Nagy teszt lesz, Spanyolország nagyon jó, de ha nyerünk, akkor óriási hitet fog adni nekünk.

Kane csatlakozott Cristiano Ronaldo, Gary Lineker és Eusébio soraihoz az Aranycsizma megnyerésével. Oroszországban. A mérkőzés előtt a Southgate átadja a trófeát, az első angol mérkőzés, mióta Belgium játszott a harmadik helyezett világbajnokságon.

Southgate a 25 éves játék dicséretében elhangzott. öreg, akit pozíciójában a világ legjobb játékosának nevezte. “Ha az Aranycsizmát nézzük le az évek során, akkor nem tudhatnánk, hogy az emberek melyik gólt szereztek, tehát ez egy ragyogó eredmény, bármennyire el is éri” – mondta.

a világ, és nem látok jobbat – Messi és Ronaldo különböző játékosok. Mindig mint játékos felkértek és megtámadják a következő lépést. Ez az, ami a legjobban vezérli: folyamatosan nyerni akarnak.Ezt láttam az elmúlt öt évben Harryvel való együttműködésben. ”

Miután augusztusban a Tottenham számára gólt nem játszottunk 14 játék után, Kane végre megszabadult tőle a kapucnisról, és ebben a szezonban kétszer gólt Bet365 szerzett. Néhány tekintetben csendesen kezdett a szezon, 10 lövés célzott a nyitó négy játékban. Kane, akinek a menyasszonya Kate a múlt hónapban született a pár második gyermekének, ragaszkodott hozzá, hogy nem szenved a világbajnokság utáni fáradtságnak.

„Jól érzem magam” – mondta. „A menedzser, Mauricio [Pochettino] nagyon jól kezeli ezt a szezon során. A szezonban lehetnek olyan szakaszok, ahol belemerülsz. De itt jön a menedzser, és lehet, hogy néhány napos szünet van.

„10 lövésem volt az első négy játékban. Ugyanazt a számot szereztem, mint a Bet365 tavalyi négy játék után.Talán jobb befejező lettem. Mindig vannak apró dolgok, amelyeket az emberek választanak a játékodból, de élesnek érzem magam. ”