Egy másik Spanyolország lesz a show-ban, mivel Luis Enrique ugyanazokat keresi

A Labdarúgó Szövetség Gerard Piqué képeit használta a Nemzetek Ligája játékának népszerűsítéséhez, ám Piqué elment, és ez a korszak tovább tolódott a távolba. Spanyolország egymást követő három versenyen nyert; most már három egymás után mentek el anélkül, hogy megnyernék a kiütéses játékot. Santi Cazorla: „Minden alkalommal, amikor felvarrtak, újból feloszlott, még folyékonyabb.” Bővebben

Oroszország után Andrés Iniesta és David Silva távoztak. együtt Piqué-val. Ramos és Albiol mellett, csak a Sergio Busquets csapatból volt a 2010-es csapat. Dani Ceballos, Marco Asensio és Rodri Hernández 14 éves volt, amikor Spanyolország nyerte a világkupát. „Néztem, hogyan Bet365 gondolkodtam:„ Remélem, hogy egy nap velem vagyok ”- mondja Hernández.

A kérdés most az, hogy lehet-e. Született azon a napon, amikor Spanyolországot Anglia kiszabották az Euro 96-ból.Aznap délután ült a padon Luis Enrique, aki szombat este ugyanabban a helyen debütált a spanyol menedzserként, ha nem pontosan ugyanazon a stadionon. Arra a kérdésre, hogy mi Spanyolország „valósága”, vajon olyan rosszak-e, mint ahogyan a világkupát javasolták, Luis Enrique azt válaszolta, hogy rangsoroltak: kilencedik. A cél – mondta -, hogy egyszerre egy helyre másszon. Nagyobb ambíciók vannak várakozással. Rövid útmutató a Nemzeti Liga: a legfrissebb eredmények és a mérkőzés eredményeinek elrejtése Csütörtök

Luis Enrique szerint jobb, ha nem tér vissza. A világbajnokság azzal indult, hogy Spanyolország két nappal a kezdete előtt elbocsátotta Julen Lopetegui-t, és identitásukról szóló vitával zárult le. A sikernek feltételeznie kellett volna egy olyan stílust, amely nem vitatható, de három kudarcverseny Bet365 véget vetett ennek.Még azt is beszélték, hogy mindent elrontanak.

„Ez nem forradalom, hanem evolúció” – mondja Luis Enrique. De a változás és ezért van itt; kifejezetten húzta a párhuzamot azzal, amit Barcelonában tett, új elemeket adva az identitáshoz: gyorsabb, agresszívebb, kicsit közvetlenebb.

Ha Jordi Alba kizárása másnaposságnak tűnik az esésük alatt – a Camp Nou-ban, ő messze nem az egyetlen változás. A Világkupa csapat majdnem fele elment. Luis Enrique beszélt Piqué-vel, hogy megpróbálja megakadályozni, hogy elmenjen, de Pepe Reina, Nacho Monreal, Álvaro Odriozola, Lucas Vázquez és Koke nem szerepelnek benne. Iago Aspas is volt, bár visszahívták rá, amikor Diego Costa visszavonult.Facebook Twitter Pinterest Spanyolország edzője, Luis Enrique (jobbra) Sergio Ramossal beszélget egy edzésen a Wembley Stadionban, a Nemzetek Ligája meccse előtt, Anglia ellen. Fénykép: Matthew Childs / Akcióképek a Reuters-en keresztül

22-kor Hernández a 11 új sapka egyike, a váltás jelképe. Hibrid, akár Sergio Busquets-hez hasonlítva, öt évet a Villarreal-ban töltött, először a B-csapatban, majd az első csapatban, ahol elsőbbséget élveznek az érintés, a technika és a birtoklás. Mégis csatlakozott az Atlético Madridhoz – a klubhoz, amely 16 éves korában elengedte őt és állítólag a stilisztika ellentétes végén ül.

A történet szerint elengedték őt, mert túl kicsi volt.Jelenleg 6 láb háromszor van. „Igaz, hogy késő fejlesztő voltam, és amikor elmentem, nem voltam olyan felnőtt, mint néhány csapattársam; Egy kicsit később lőtték fel – mondja. „De valójában nem ilyen döntés volt, inkább csak változás. De tudom, hogy Bet365 manapság nagyon fontos a labdarúgás fizikai része, és szerencsére már most van a testünk.

„2008-ban Marcos Sennát és Xavi Hernández-t, Andrés Iniestát és Santi Cazorlat figyeltem: ők voltak ez a győztes stílust kényszerítette a csapatra, ez a stílus kialakult és Spanyolország megnyerte a világkupát és egy újabb eurót. Éppen az Atléticónál kezdtem, és különös figyelmet fordítottam a Busquets-re.Ő és mások elkészítették a játék modelljét, amelyet tudtam, hogy követnem kell, és nagyszerű megosztani velük öltözőjét, és megtanulni. ”A nyárnak a kezdetnek, és nem a végenek kell lennie Gareth Southgate Anglia számára. Bővebben

Hernández hozzáteszi: „A múlt, minden, ami történt – mind a jó, mind a rossz – nem szabad befolyásolni minket.” De van, bármennyire is törekednek menekülésre, és súlyosan súlyozhatja. . Már nem az, hogy Spanyolország.Van tehetség – nagyon sok -, de a legtöbben úgy gondolják, hogy a visszaútnak különböznie kell.

A műszakban Hernández néhány párhuzamot lát Angliával. “Amit csinálnak, kissé hasonlít arra, ami itt történik: Elkötelezettség van a fiatal játékosok iránt, akarnak átmenetet végrehajtani, alkalmazkodni” – mondja. „Manapság nem elég jól játszani: jól meg kell védenie, fizikailag jelen kell lennie. A korábbinál több munkát végeznek a fizikai felkészülésen, és a kiemelkedő tényező – néha, nem mindig – fizikai. A csapat fiatalabb játékosai örülnek, hogy itt vannak, hogy az edző hisz bennünk és azt akarja, hogy mi is részt vehessünk ebben az evolúcióban.

„Mindenki nullától kezdődik; azt kell hinni, hogy mi vagyunk a legjobbak, de tudjuk, hogy ezt bizonyítania kell.Anglia jó teszt annak kiderítésére, hogy jelenleg hol van Spanyolország. ”