Anglia Az 17-es évek alatt Európa már elfoglalta a világot

Anglia kampánya pénteken kezdődik Izrael ellen a Chesterfield Proact Stadionjában, Svájc és Olaszország pedig a másik A csoport oldalán. Anglia 17-es évei: ‘Nem járnak 1966-os hurokkal a nyak köré’ További információ

< p> Cooper oldala csatlakozott Paul Simpson 20 év alatti csapatához, amikor tavaly világbajnok lett, 5-2 győzelmet aratott Spanyolország ellen Indiában. Mégis, a Manchester City aranylabda győztese, Phil Foden és a Liverpool nyolc gólos arany győztes Rhian Brewster mostantól – a 2000-ben született játékosokkal együtt – túl öregek.

Cooper azt mondja: „Ez más, mint 17 év csoport, mint az Indiában nyertek – a 2001-ben született fiúk -, így nagyon saját útjukon járnak ezen a nemzetközi színtéren.Nyilvánvaló, hogy az elmúlt 12 hónapban minden csapat jól működik, a világbajnokság nyerte a 17-es és 20-as éveket, és a 19-es évek is Európa-bajnokokká válnak, tudjuk, hogy a táj kicsit megváltozott az elvárásokkal. Tehát meg kell haladnunk rajta, de ugyanakkor a munkánkra kell összpontosítanunk, győződjünk meg róla, hogy sportfogadás bónusz minden nap jó nap, így semmi sem változott a [sikert megelőzően]. Sikeresek vagyunk minden olyan eseményen, amit beírunk, de mi is a jövőre építünk.Munkánk célja, hogy játékosokat nyújtson egy vezető győztes Anglia csapat számára. ”

Mivel Angliában a házigazdák, akik a győztes központjában, a Szent György Parkban vannak, nem kellett jogosultak lenniük, így a 38 éves rendezett előkészületeket rendezett.

Egy novemberi barátságos, kevesebb, mint két héttel az angol világbajnokság győzelme után, 3-2-et legyőzték, mielőtt 2-1 győzelmet arattak Oroszország és Németország ellen Február Algarve Tournament, ahol a Manchester United Jimmy Garner és a város Tommy Doyle-jét kapták. Steven Gerrard unokatestvére – és legyőzte Hollandiát 2-0. Az utolsó két mérkőzést, mielőtt az euró Brazília ellen Spanyolországban vesztett volna, 1-0 és az 1-1.Facebook Twitter Pinterest „A világbajnokság nyereménye a 17-es és 20-as években, és a 19-es évek Európa-bajnokok lettek, tudjuk, hogy a táj kicsit változott az elvárásokkal” – mondja Steve Cooper. Fényképet: Martin Godwin / Guardian

Cooper, akinek Izrael elleni csapata Fulham Luca Ashby-Hammondot célozhatja meg, Doyle középpályán, United Mason Greenwood 10-es és Duncan középen előre jelzi: „Másfajta programunk volt, és megpróbáltuk a legigényesebb játékokat megszervezni. Néhány jó és nem olyan jó eredmény és előadás is történt. Ebben az évben sikerült sok játékosra nézni, és most már más, mint a verseny módja.Szeretnénk felkészülni az első játékra, és úgy érezzük, hogy erre irányulunk. p>

Cooper azt mondja: „A 17-es évek alatti szépsége az, hogy nem tudod, hogy mit játszol, és néha nem tudod, mit fogsz kapni a saját fiúktól ezeken a versenyeken, mert az első tapasztalata az Uefa döntőjében.

„Izrael nagyon jó csapat – tanulmányoztuk őket szorosan. Néhányan megnézhetik a szerelvényt, és azt hiszik, hogy egyszerű lesz, de messze lesz attól.Átfogóan minősítettek kemény csoportban; jó labdarúgást játszanak, jó támadó játékosokkal rendelkeznek, és maximális tiszteletet fogunk mutatni nekik.

A Cooper csapatának a szokásos 4-3-3-as sorrendjében kell lennie. „Anglia DNS-je van: nagyon szeretnénk hátulról játszani, uralni a birtoklást, játszani a céllal” – mondja. „Építsd fel az utat a pályára, hogy minél többet szerezzünk. És amikor nem kaptuk meg, próbálja meg a online sportfogadás győzelmet a lehető leggyorsabban megnyerni.

„Ez egy igazi vegyes csoport, ahogyan Izrael, Olaszország és Svájc játszik, így mi meg kellett kapnunk a felkészülést.Rövid útmutató Hat játékos, aki az eurót mutatja, elrejteni

A négy célpontot kitevő halálos öt öt selejtező, a Manchester City fiatalember kétszer szerzett az utolsó klubjátékban a verseny előtt – 2-1 győzelem a 18 évesnél idősebbek a West Brom felett.

Steven Gerrard unokatestvére, aki várhatóan a nyáron csatlakozik a Liverpoolhoz, a Manchester City-vel kötött szerződéses vita után.A központosulás az első Anglia játékos lett minden szinten, hogy a trükköt Brazília ellen érje el, a tavalyi 4-16-as évek 4-3-as győzelmében.

A kapus, amelyet januárban Wolverhampton írt alá A Wanderers csak két gólt ért el öt selejtezőn.

A Partizan Belgrád-sémának szeme van a végére, háromszor három selejtezővel.

Az NK Domzale középpályása hosszú ideig veszélyes a 30 yardos sztrájknak köszönhetően az októberi 4-1. Hat célpontot hat mérkőzésen kezelünk.

A 9-es évek elején a 16 éves a rendszeres az IFK Gothenburg 19 év alatti tagjai számára. Négy alkalommal hatszorosíthatsz.Fénykép: Tom Flathers / Manchester City FCWas ez hasznos? Köszönjük visszajelzését. problémákat. Sportos és fizikai játékosok, és technikailag nagyon jóak – sok gólt szereznek. Ők jól edzettek, nagyon is megfelelnek a csapat taktikai elképzeléseinek. De úgy dolgozunk, hogy úgy gondoljuk, hogy rólunk szól. Jól gondoljuk, hogy bárki ellen tudunk verni, de mi meg kell találnunk, hogy biztos, hogy ez biztos. Norvégia.Dánia, Belgium, Bosznia-Hercegovina és Írország a C csoportba tartozik, Németországba, Hollandiába, Szerbiába és Spanyolországba, D. csoportba.

Cooper, a korábbi Premier League játékvezető Keith fia, a verseny kemény lesz. „Fontos azt mondani, hogy sokféleképpen nyerhet a fejlesztőcsapatokban – a nyertes versenyek egy formája” – mondja. „De ez azonban még mindig óriási tanulási élmény lesz.

„ Azt hiszem, van egy kis gondolat, hogy ismét kedvencek vagyunk, és meg fogjuk nyerni – ez mit csinál a győzelem. De nem fogjuk elfelejteni, hogy ez egy fejlesztési verseny. ”