A Perpetual Loyal szünetelteti a versenyt, hogy 2016-ban Sydney-t győzze meg Hobartra

 

A Perpetual Loyal a 72-es Sydney-i győzelemre hódult a Hobart versenyen, és új versenyrekordot írt a folyamatban. A nyolcszoros vonal kitüntető győztes Wild Oats XI által beállított szinte öt órával.

„A mi navigátorunk mindent felvett, egy csodálatos munkát végzett” – mondta Anthony Bell kapitány, aki a második vonalat ünnepli A Investec Loyal fedélzetén lévő flottát 2011-ben kopogtatták.Thomas Coville Sailor új világot alakít ki a világbajnokságon. Tovább

De harmadszor szerencsés volt a Loyal számára, és a legmagasabb százlábú legénység nem vesztegette el az alkalmat, amikor egyszer megünnepelte a szárazföldet. Hobart alkotmánytáblája szerdán 2.31-kor.

Ebben a szakaszban nem valószínű, hogy a hajó 2017-ben visszajön, hogy megvédje a koronáját. A hajó egy nagyszerű hajó, és a következő tulajdonosnak, valakinek, akit szenvedélygel és lelkesedéssel kell ugrani.Ez egy olyan hajó, amely éppen törött egy rekordot – mondta Bell.

A régi rivális Wild Oats XI-t elnyerő vonalak megünneplését az ünneplés okozza – de az a tény, hogy megszüntették a nyolc alkalommal nyertes versenyprotokollját – a tetején volt a jegesedés.

Miután a Wild Oats XI lemondott a vitorlázás első éjszaka után, világossá vált, hogy ez a Loyal versenye elveszett, és a hajó megszakítása után a verseny két korábbi megtestesülésében akadályozta meg, hogy feltételezzük, hogy megpróbálják és vigyázz a hajóra a vonalra.

Távol tőle, amikor az olimpiai Tom Slingsby kiabálta a taktikát, a szupermaxi megtámadta az ígéretét, hogy új rekordot kergetjen egy nap, 13 óra és 31 perc.

A motorcsónak egy olyan szénszálas jacht volt, amely korábban a Speedboat név alatt versenyzett, és az amerikai felvétel után a nyereményt az ausztrál kezek után visszaküldte 12 hónapokkal ezelőtt.

Új-Zéland bejegyzése A Giacomo nem tudta elrontani a New South Wales belépőjének futását, de a második hajó lett, amely megünnepelte a végső jelölőt.A borász, Jim Delegat káprázatos versenye volt, amelyet a 18 és 20 év közötti fiai csatlakoztak a fedélzethez.

A jacht, annak ellenére, hogy a kétharmadának az impozáns Loyal nagysága volt, kevesebb, mint két órát fejezett be a verseny győztese.

A Volvo 70-es gyors futása elhagyta őt a dobozban, hogy kivegye a Tattersall-kupát, amelyet a hátrányos győztesnek ítéltek oda – a leggyorsabb jacht a korrigált időben.

Ugyanolyan lenyűgöző teljesítményt fog elérni, hogy az új-zélandi csónakot a sügéréből megdöntse – bár 52 láblétszám állítólag éppen ezt teszi – beleértve a tavalyi hátrány győztes Balance.Wild Oats XI-t is Sydney-t Hobartba az éjszakai vezetés után További részletek

Az első három helyezett kitüntetése a Scallywag volt.

A hongkongi belépő már az első éjszaka után kilencedik pozícióba csúszott, de David Witt kormányzó 17 tengeri Hobart-járat tapasztalatát mutatta be a tengercsizmájában, hogy a szuper-maxit a Derwenten és a harmadik pozícióba fojtja. az előző verseny rekord üteme alatt lévő órákon és órákon át.

A sebességspektrum másik végén az NSW belépő Landfall úgy néz ki, mintha ő lesz az utolsó a 83 hajó közül a versenyparkban, hogy a célvonalhoz jusson – valamikor péntek reggel.