Owen Farrell rues “játék, ami eltűnt”, de azt mondja, Anglia csúcspontja lesz a World Cup-on

Anglia úgy gondolta, hogy öt perccel az idő után vezették a vezetést, de Sam Underhill próbálkozását kizárták Courtney Lawes offside pozícióját követően. – Ez egy olyan játék volt, ami eltűnt – mondta Farrell, Anglia társkapitánya, aki a második félidőben volt felelős, amikor Dylan Hartley-t hüvelykárosodás miatt levették. „A teljes 80 percig ott maradtunk, és amíg minden mérkőzést meg akarsz nyerni, 2019-ben szeretnénk csúcsot elérni. azon a módon, ahogy ott voltunk.A végén elkezdtem bejutni egy csepp gólra, de sajnos elvesztettük a labdát.

Angliában a múlt héten egy ponttal megdöntötte Dél-Afrikát, miután áttekintette Farrell-t az Andre-ről. Esterhuizen úgy ítélte meg, hogy törvényes volt, és Eddie Jones nem panaszkodott a Underhill erőfeszítései megtagadására.

„Ha a televíziós meccsfelelős nem tudja megtenni a megfelelőt 10 visszajátszással? Néha a játék szeret téged, és néha nem, “mondta.

„ Elvesztettük, hogy elveszítsük, de sokat fogunk tőle. Csak javulni fogunk.Nekünk kétszer volt a kupak száma, és három hónapig három hónapig voltunk együtt, míg csalódásunk miatt izgatottak vagyunk abban, hogy hova megyünk. ”Anglia 15-16 Új-Zéland: hogyan értékelték a játékosokat a Twickenham-en? / p>

Amikor Anglia 15-13-ra lépett előre kilenc perccel a második félidőben, Farrell kétszer választotta ki a sorrendet, nem pedig próbálkozott szankciókkal. – Azt akartam, hogy repedjenek rájuk, és aztán – mondta, és a visszapillantással a három pont elég volt a győzelem biztosításához.

Jones támogatta Farrell-et. „A játékosok érzik a játékot, edzők látják” – mondta. „Ha úgy érzik, hogy lehetőség van arra, hogy az ellenzékre repedjen, menj hozzá. Mi a lényege, hogy a csapatban vezetők legyen másképp?Célunk még, hogy a világ legjobbja legyen, és minél hosszabb ideig együtt vagyunk, annál jobb lesz. Erőteljesen fejlődünk. ”

Az új-zélandi következő mérkőzés a Six Nations bajnokok Írország ellen Dublinban, szombaton. – Ez volt az egyik ilyen, ahol jött le a dróthoz – mondta Kieran Read, az All Blacks kapitány. „Ez az, amit akarsz a tesztmeccsekben, és miért szeretem mindig a Twickenham-ba jönni.”