Denny Solomona’s Sale debütált a kegyetlen saracensek által a Champions Cup-ban

Úgy tűnik, semmi sem állíthatja meg Saracens-t most. A Denny Solomona-nak a Sale legutóbbi rögbi-bajnokságát bemutató debütált események után ez végső soron az uralkodó hazai és európai bajnokok kegyetlen hatékonysága volt. Munster rekordja, Mark McCall férfit hívott egy keserűen hideg AJ Bell Stadionban. Általában vitték. Nem volt eléggé meglehetősen meggyőző, de nem kellett volna látnia egy olyan értékesítési oldalt, aki az előző hét nappal az Allianz Parkban elvesztette az 50-3-at.

Mindazonáltal ez volt egy nap Steve Diamond-nak a férfiak, hogy álljanak a földre, annyira, mint Solomonának, hogy a múlt héten átadja magát.Azt tették, hogy a hatodik egymást követő vereség ellenére, és különösen a gazdagok és a Solomona előnyeit kedvelték, talán még túljutottak. Super League rekordot állított be ebben az évben, 42-es kísérletet a Castleford-on, 80 percig játszott a jobb oldalon.A 23 éves párnak lehetősége volt arra, hogy félidőben mindkét oldala legyen, és valószínűleg elvárja őket.

A Diamond, Sale rögbi igazgatója nem tudta elrejteni csalódottságát, miután három játékos küldött A második héten futó Saracens elleni bűnözéshez.

Gyémánt azt mondta: „Valószínűleg Denny valószínűleg egy vagy két ilyen lehetőséget vállalt volna, de ezek a dolgok megtörténnek, és biztos vagyok benne, hogy még sok más lesz

„Összességében úgy gondoltam, hogy minden rendben védett. Jobb teljesítmény volt, mint a múlt héten. Valószínűleg 15 perc múlva jöttünk a játékba, de a Sarkiának a padlóhoz képest jobbul. ”

Solomona a St. Peter’s College-nak az Aucklandban született, mielőtt elnevezné Melbourne-t Storm 20 év alatti oldala, majd London Broncos.Végső megjelenése a Castleford-hoz szeptember 25-én érkezett, mielőtt az eladás a múlt héten három évig adta át neki.

Az a tény, hogy két évig fennmaradt a Castleford-i szerződésével, mielőtt „visszavonult” a bajnokságból lehetősége az Sale-nál azt jelenti, hogy most jogsértéssé vált.

A Super League klub szerdán nyilatkozatot adott ki arról, hogy bírósági keresetet indítanak az Sale, Solomona és ügynöke, Andy Clarke ellen gyaloglásra szerződés fennmaradó két évében. Egy vihar söröz, de a cápáknak nem volt semmiféle gyanúja Solomona dobásáról a mély végén.

Az esélyek kevések voltak, és Saracens 6-3-at vezetett egyenletesen vitatott nyitó fél végén.A nyolcadik percben az Eladás megteremtette a mérkőzés első megnyitását, amikor Josh Charnley, aki 165-en próbálta meg 176-ban a Wigan-nál töltött idejét, megmutatta, milyen gyorsan alkalmazkodik a 15 fős kódhoz. Csak a hatodik megjelenését adta eladásnak a Saracens védekezésének szívén keresztül, mielőtt megtalálta a teljes hátú Mike Haley-t. Haley megpróbálta megtartani a mozdulatot, de a jobb oldali Solomonának szánt hágó érintkezett a lehetőséggel.

Eladó támadásainak tünetei voltak.

a 20. perc, az Eladás és a Solomona megcsúszott lehetősége, amikor a törekvés a Saracens-nek jobb lett a házigazdák 22 méteres sorában.Brad Barritt lebegő lerakódása a lábain keresztül óvatos volt, és a labda repült fel Solomona karjaiba, aki csak akkor tudott kopogni, amikor megdöbbentette magát. Solomona tudta, hogy ez egy hatalmas esély elvesztése, és a labdát nehezen megrázta, ahogy átkozta magát.

Valójában mindkét oldalról nagyon kevés inspiráció jött létre az első félidőben, amely a 6-3. .Eladás elvesztette a Rober Webber urat egy sárga lapra négy perccel az újraindítás után, mielőtt Owen Farrell majdnem két egymást követő büntetést hozott egymás után, de a Bryn Evans eladáskor a Bryn Evans eladásakor egy másik hárommutatót talált. szándékos kopogás.

Miután Solomona nem vette át AJ MacGinty keresztmetszetét a jobb sarokban, az óriási esély – az eladás az utolsó 10 percben elvesztette a TJ Ioane-t miután Farrell megszökött a büntetéstől, hogy elkapta Haley-t egy késői találattal.

A sóst az értékesítés sebeihez Farrell később későn ment át a Will Skelton átadásából, és Nathan Earle, a csere szárnya, megérintett egy szögletes rúgást Alex Goode-től, mielőtt Evans későn lezuhant egy késő otthoni vigaszra.

A Saracens aggodalomra ad okot, amikor Mako Vunipola a második felében térd sérülést szenvedett.Mark McCall, a szaracens rögbi igazgatója reméli, hogy az Angliában bekövetkezett sérülés nem komoly, mert felkészül a vizsgálatára a bal térdén.