Bajnokok Kupa fordulója: Scarlets Toulont süllyed, ahogy Ulster összeomlik Clermontban

Leigh Halfpenny kimaradt két késedelmes büntetést, mivel a Scarlets tartotta a híres 22-21-es győzelmet a Toulon háromszoros bajnokai felett. Halfpenny hét büntetést indított el, de négy másik kísérlet mellett döntő volt: kettő mindegyik félnél. a zsákmányt büntették, és Scott Williams az első félidőben az egyetlen próbálkozásra került.Toulonnak, aki Florian Fresia helyettesítőt küldött a bin bin-nek, le kellett küzdenie a vesztes bónuszpontra, amikor a 3. bajnokságra mentek le. A Champions Cup tisztviselői elismerik a Connacht döntő kísérletét a Wasps ellen. >

„Nagyon kielégítő győzelem volt, de nagyon ideges volt a második felében” – mondta a Scarlets vezetőedzője, Wayne Pivac. „Mindent megtettünk, amit az első félévben tettünk, pontozási lehetőségeket hoztunk létre. Futtattuk őket, és azt hittem, hogy [Toulon] egy kicsit fúj. Nem kapunk lehetőséget arra, hogy olyan játékot játszhassanak, mint Toulon, tapasztalataikkal és történelmükkel. Én csak örülök nekik, hogy valamit kaptak belőle.Nagyon kegyetlen lett volna, ha elvesztettük volna a halálnál. Nick Abendanon és Isaiah Toeava első pillanatának első felében kettős volt a Clermont győzelmével. Camille Lopez megpróbálta a bónuszpontot a félidő után próbálni, mielőtt Ulster elképesztő visszatérésre emlékeztetett volna. egy vesztes bónuszpont.Most Ulsternek meg kell nyernie mindkét megmaradt mérkőzést Bordeaux-Begles és Exeter ellen, hogy az esélye legyen az utolsó nyolcra.

„A kár az első félévben történt, tudtuk, hogy ide kellett jönnie és jól elindulnia, és hosszú ideig meg kell tartania a labdát, és meghiúsítania kell őket – mondta a Ulster kapitány, Rory Best. – Nagy csalódással vagyunk azzal, hogy semmit sem szállunk el. Azt vártuk, hogy nyerünk, jól felkészültünk, és tudtuk, hogy mi mindent megtettünk a hét minden napjáról, jó esélyünk volt. 5. És az angol teljes visszafogás úgy véli, hogy ez végül Clermont ideje lehetett, miután két alkalommal leesett.Azt mondta: „Azt mondjuk, ez lehet az év minden évben, de mindaddig, amíg keményen dolgozunk és folyamatosan hozzuk a ma bemutatott intenzitást és fizikát, akkor miért ne. Tudjuk, hogy a csapat megérkezik a döntőbe, és biztos vagyok benne, hogy odaérünk-e, akkor ez lehet az évünk.