Marcus Rashford megkövetelheti, hogy a Manchester United ideális legyen

Ibrahimovic sokrétű megérkezése egy ingyenes transzferrel Rashford kérdését vetette fel: mit jelentene neki egy karrier kezdete után, amikor a tinédzser a tavalyi szezon forró kilátása volt, és egészen Angliába játszott A 2016-os Euro-ban?

Rashford virtuális eszköz lett Louis Van Gaal United-i magányos csatár szerepében – a futam, amely májusban kezdődött a FA-kupa döntőjében, és nyolc gólt ért véget 18 megjelenésben. Egyszer debütált Angliában is, de amikor az Egyesült Királyság Bournemouthba utazott a szezon nyitvatartási napján, a kérdésre adott válasz nem az volt, amire számított.

Ibrahimovic középen volt, ami nem volt nagy meglepetés, és Rashfordot elhagyták, ami felemelte a szemöldökét.A Mourinho csapatában egyedülálló a nyersesség, a tempó, a döbbenetes bátorság és a befejezőség, de a menedzser nem talált helyet neki a XI-ben, sem pedig helyettesítőjeként.

A Rashford képes megnyitni egy versenyt és lehetetlenné teszi, hogy figyelmen kívül hagyja. Csakúgy, mint a Midtjylland elleni debütáló célok, amelyekben az Európa Liga mérkőzése Van Gaalnak szólt: „Csak próbálj meg engem lecsapni”, így Rashford küldött Mourinho-nak egy üzenetet az első versenyképes megjelenésében a Hull Cityben. United egy kiábrándító nyereghúzás felé indult, mielőtt Rashford 71. percben lépett be, és késő győztes lett. A Wythenshawe fiú örömmel sikoltozott, és a csoportos öleléshez nyújtott utazási támogatáshoz rohant.A delírium egy másik elemet mutatott be, ami a Rashford-t különlegessé teszi: helyi fiúként teljes mértékben megérti a rajongóknak az oldalhoz való kapcsolódását.

A Rashford lábai a terra cégen maradnak. Október utolsó napján 19 éves volt, debütáló céljai az Egyesült Államokban – Európában, a Premier League-ben és a Manchester-derbyben -, valamint az Angliában és a 21 év alatti oldalon. Mégis nincs jel arra, hogy a fókuszban vagy az attitűdben bekövetkezett leesés lenne.

A kérdés az Ibrahimovic. Rashford 13 fellépést végzett ebben a szezonban. Tíz elkezdődött, kezdve a szeptember 15-i Feyenoord 1-0-os vereségével, ami azt mutatja be, hogyan kényszerítette be Mourinho terveit.Mégis, a statisztikák azt sugallják, hogy a hatását akadályozza, hogy széles körben kell működnie, mivel a menedzser az Ibrahimovic-t részesíti előnyben.

Rashford egyszer játszott a fejeoord ellen, és négy gólja van, a többiek pedig a 3-1 veszteség a Watfordban, egy 3-1 EFL-kupa nyertese Northamptonban és a Leicester City 4-1-es veresége.

A Premier League-ben a lövés pontossága felére csökkent a tavalyi 88,89% -ról 44,44%, ami azt jelenti, hogy a konverzió 31,25% -ról 21,43% -ra csökkent. A 11-es bajnokságban az utolsó futamidő két gólt hozott és ötöt; ebben a szezonban nyolc kezdetben és három gólban nem volt segítség. Ezek az ötödik 172 percenként jöttek, míg a szezon 192-ben jött.Facebook Twitter Pinterest Marcus Rashford: aki a Manchester United új hős?

Rashford utolsó célja szeptember 24-én volt, így az aszálya hét meccs. Nem lenne meglepő, hogy ha a kopár futás az Arsenal ellen véget érne. mindenkit elmozdított az útból. Tehát talán Rooney el kell mennie az útból.Ha Rashford megkapja a csomót, tudni fogja, hogy Mourinho legalább a kapitány és a franciák előtt látja őt.

Valószínűtlennek tűnik, hogy az Ibrahimovicot visszahelyezzék.

Az összes Rashford megteheti, hogy komoly formája van: a versenyt az Egyesült Államok útjába írja pontozással és / vagy kulcsfontosságú tényezővel, és adjon Mourinho-nak valamit, amit figyelembe kell venni, amikor a szezon belép a középpályás időszakba, amely eldöntheti a csapat szerencséjét. >