Manchester City 2-1 Arsenal: Öt beszédpont az Etihadról

A játék előtt a Pep Guardiola elmondta: „Ma már tovább haladhatunk az egyik legjobb és legmegfelelőbb oldal legyőzésével. A mai mérkőzés 2016-ban az utolsó itt, és nagyszerű előadással szeretnénk búcsúzni. Ha meg tudjuk csinálni, hogy visszafelé haladtunk az egyik nagy rivális fölé a címre. ”Miután egy borzasztó első félidőben véget ért, a verseny véget ért, amikor a város egy céltalan csomópontból fenyegető, az Arsenalt a második periódusban végzővé vált. Tekintettel arra, hogy Guardiola férfiak vízesései voltak annak ellenére, hogy szerdán itt legyőzték Watford-ot, és a Leicester City-nél 4-2-es csapdába esett, győzelemre volt szükség az erkölcsért és a Chelsea üldözéséért a Premier League tetején.Most már a második. 2) Nem Stones, de még mindig nincs tiszta lap. John Stones a Leicester City 4-2-es bűncselekménye után hagyták le, és a következő Watford ellen, a Watford ellen, az első alkalommal nem kaptak semmilyen célt október végén. A 2-0-os győzelem valószínűleg a döntést hozta, hogy elhagyja a £ 48m-os középső védőt, mégis öt perc múlva az Arsenal-nak a Manchester City-t szopogatta, hogy 1-0-at vezessen Alexis Sánchez-Theo Walcott kombinációval. Stones azt mondta: „Néhányan azt állítják, hogy a védelem egy haldokló művészet, de elsősorban védők vagyunk.Visszatérnünk kell a tiszta lapok ismételt megtartásához és a győztes mérkőzések megtartásához. ”A város megtette a második részt, és tekintettel arra, hogy nem sikerült az első kislemez, a Stones-t fel lehet hívni a Hull City-be való utazásra a Boxing Day-nál. tetején?

Ahogy a város játékosai elindultak az elején, mindegyikük Ilkay Gündogan ingét viselte, amely a nevét és számát tartalmazza. Ez volt a legjobb kívánságok küldése a középpályásnak, aki hiányozni fogja a kampány hátralévő részét, mert a Watford elleni győzelem miatt megrongálódott térdkötés kárt okozott. Természetesen a város – vagy bármelyik oldal – szolidaritást kíván mutatni egy sérült kollégával, de egy kicsit keveset tett.Különösen tekintettel arra, hogy a játékosok sajnálatos módon folyamatosan lesüllyednek, és vissza kell jönniük a hivatásos labdarúgók veszélyének részét képező betegségekből. Ez volt a tetején? A szociális médiára, különösen a Twitterre adott reakció azt sugallta, bár ez alig egy nyugodt és meggondolt vélemény arénája. 4) Az Arsenal ismét egy ilyen Arsenal-t fog csinálni?

A Guardiola legújabb konfigurációja a dedikált No9-et, Kelechi Iheanacho, a padon és Raheem Sterling, egy karrier-széles ember, aki a XI. Előzőleg a menedzser azt mondta: „Ahhoz, hogy nyerjünk, támadnunk kell, irányítanunk kell azt, amit megpróbálunk építeni. Az a mód, ahogyan játszani akarunk ezen játékosokkal, alkalmazkodva a hiányzóhoz. ”A szembetűnő támadás hiánya a felfüggesztett Sergio Agüero volt.A Iheanacho-ban és a Nolito-ban, a csere is, a főedzőnek két játékosa volt, akik hozzászoktak ahhoz, hogy ott működjenek. Sterling játszott középen előre, amikor a Liverpoolban volt, de úgy tűnt, hogy a célrésszel a fejléc széles volt, és Guardola döntést hozott. A szünet után a Sterlinget jobbra mozgatták és az eredményt? Természetes kikötőjéből finom győztes lett. Raheem Sterling befejezi a Manchester City fordulópontját az Arsenal ellen