David Silva kreativitása lehetővé teszi, hogy Pep Guardiola összpontosítson a nagy képre

Addig a pontig Alexis Sánchez volt a kiemelkedő figura. A Sánchez éppen most, hogy saját piaci értékét érvényesítse, a Manchester City védekezésénél rázta és felrobbantotta, hogy az ismerős amfetamin-crazed Action Man-stílusban, úgyhogy a hordó-mellkas úgy néz ki, mint egy sárga-póló kocka. helyet két dühösen szivattyúzó dugattyúval, a pázsitfegyveres karokkal.Raheem Sterling befejezi a Manchester City fordulópontját az Arsenal ellen. alkalmazza a gyors ütést a napsugárzásra. A Sergio Agüero még mindig betiltották, a középpontban lévő helyet helyette a forgó középpályás forgó peloton tölti be.Időnként az első félidőben a város tízezer elegánsan elfordult kanál volt, amikor minden, amire igazán szükségük volt, egy kést a késtől.

Sánchez előadta a figyelmeztető pillanatot, hogy segítse az Arsenal 1-0 felemelését mélyen a zsebébe a középső felek előtt, olvassa el Theo Walcott futását, és egy szép backspun-t termelt, amely áthaladt az útjába. A Walcott befejezése jó volt, megnyitotta a testét és a labdát Claudio Bravo elé vágta, ahogy a város kapusának állt. Micsoda gazdagság most!A Walcott-hoz adott pontszerződés hat gólt ért el, és négy segített az elmúlt hat játékban Sánchez számára – nemcsak Arsenal és Sánchez számára, hanem a Sánchez-kapcsolt érdekeltségek mini-iparágának is. -1 Arsenal: Öt beszédpont az Etihad-tól | Jamie Jackson Bővebben

Most és a Mesut Özil abban a szakaszban vannak, ahol a szerződéskötés előtti ütemek kezdődnek, a számok sávosak, az igények lebegnek. Mindkettő komoly lendületet szeretne, a heti heti bér, ami a puszta buzgón jól kifizetett igazi osztályba kerülne.

Sánchez és Özil mindkettő szép játékos. De itt egy kreatív vezetői leckét kaptak, mivel Silva vette át ezt a játékot a fejfedők legmodernebb ragaszkodásával.A város 1-0-ról 2-1-re emelkedett 20 perc alatt, amelynek során a vállát hajlította, és emlékeztette az Etihad Stadionot az ő tartós ragyogására, amit a De Bruyne néhány jó pillanata segített.

A Silva A tiszteletre méltó régi kreatív ász manapság, az üveg borkóstolója ebben a városi kabinetben – kicsi, poros, nagyon kiterjedt -, aki hirtelen mindenhol itt volt, a City újjászületett ikerjei10, Leroy Sané és De Bruyne mögött. A második félidőben három percre kifizetett nyomás, mivel az Arsenal középpályája lelassult, és három egyszerű útvonallal nyitotta meg őket. Sané valószínűleg kívül volt, de a futása, a centrifugálása és a befejezése bizonyíték volt ragyogóan rugalmas sportolására.A Silva tetején lebegő út egy ismerős ragyogás volt. Özil ezen időszak nagy részét csak az Etihad-stadion körül sétálta, egy ember, akinek volt ideje megölni, csak élvezve a Manchesteret. Facebook Twitter Pinterest “A bírók védelme az oroszlánok, mint az oroszlánok” – mondja Wenger a Manchester City vesztesége után. De Bruyne azonnal megérintette, és csodálatos átlós áthaladást készített, amely a játék jobb oldali szárnyát nyújtotta. Raheem Sterling elkapta a labdát a lépcsőjében, belépett Nacho Monrealba, és egy bal lábfejű lövést talált, amely a Petr Cech előtt zip.Jó pillanat volt Sterlingnek, aki szintén egyre nagyobb fenyegetés volt itt. Keményen dolgozott a befejezésén. Ez kézzelfogható jutalom volt, ahogy a Guardiola által a második félidőben kapott figyelem, a menedzser ugrott a pontra, és kiáltott, és egy taktikai bütykös rángatásra lépett, amikor Sterling az oldalára tért. És ezzel a játékot ténylegesen elvégezték. Az Arsenal saját nehéz tehergépjárművei nem tudták újra megnyugtatni magukat a második nyomásra. A Silva selymesen kis elhaladó háromszögei, a rosszindulatú, ragaszkodó jelenlét, amely mindig képesek a labdát a legszebb helyekre helyezni, továbbra is a második félév domináns képe maradtak.

Guardiola számára ez igazi előrelépésnek bizonyult, ha csak a csapata képes arra, hogy félidős után olyan pozitívan reagáljon a rejigre.Az elmúlt hétvégén a nem foglalkozó üzletág mindig valószínűleg kizárásra került. Aki valaha is foglalkozik az edzővel? Az 1980-as években az angol FA-n kívül természetesen hat olyan oldalt készítettünk, amely a győztes formula (sic) coaching útmutatójában foglalkozott. A második félidőben az Etihad City átkapcsolásakor az iker No10-kre, a Silva mögött és Yaya Touré hatalmas elhaladó jelenlétében ugyanolyan pusztító volt, mint bármelyik reduktor. . Végül Sánchez és Özil a margókra szorultak, a Silva-t teljes játékmódban, és a könyörtelenül hatékony De Bruyne-nél, minden ropogós, tiszta metszéssel, egy kreatív középpályáspárral, akik ezt a móka részét képezték. Guardiola csapat.