Danny Rose kitűnő győzteset talál, minthogy Tottenham harcol, hogy megverje Burnley-t

Néhány másodperccel azután, hogy Raheem Sterling a Manchester City 2-1-et az Arsenal ellen emelte a 71. percben, hogy a White Hart Lane eredménytáblájának koordinátora úgy döntött, hogy ideje az Etihad-stadionban egy pontszám-vaku.

Röviddel később, akár véletlen, akár nem, a játék kiemelkedő előadója, Danny Rose, a győztes. A bal oldali csomagtartó szánkózásánál jött, miután a Moussa Sissoko helyett egy gyors szünetet tett. Tom Heaton-t megverték a közeli posztján, de nem volt gólszerző hiba. A lövés hatalma túl sok volt.

A Burnley menedzser, Sean Dyche, elpusztult, és nemcsak azért, mert úgy érezte, hogy csapata komoly és agresszív teljesítményt érdemelt.Neki Sissokonak nem kellett volna a pályán lennie, miután bűnös volt egy csúnya nagyrúgásban Stephen Ward-on egy perccel a cél előtt. pattogó labda, és letette őket a teljes hátsó lábának elején. Csak lefoglalták. – A fej-karcolás volt – mondta Dyche. – Nem volt közeli, küldetés. Nem tudsz vakon menni, kezedet az arcodra, és csinálj egy nagy lábat, és tartsd a pályán. ”

Dyche szerint a játékvezető, Kevin Friend döntése a„ hatodik a szezon játékváltója Burnley ellen, és hangosan elgondolkodott, hogy a Ward reakciójának hiánya megmentette Sissokót.Dyche azt javasolta, hogy a padlón rángott, és a játékosai a barátjába költöztek, talán a kártya színe sötétebb lett volna. Dyche azt mondta, hogy ő és a klub támogatói nem akarták látni, hogy a játékosok részt vesznek a diplomáciai „szimulációnak” nevezett játékosaikban. játék, minden bizonnyal a célok és a területi előnyök tekintetében, de Burnley makacs ellenfelek voltak, akiknek pillanataik voltak. Andre Gray-t például a Hugo Lloris korai futásakor megtagadták, miután Ward kirabolta Kyle Walkert és keresztezett.Lloris megmentette a lábát.

Burnley rekordja az utazásukban továbbra is szégyenlős, de az első félidőben félúton, a második szezonban csak egy pillanatra nézett szemmel a legszebb szemekre. . Ismét az utat a Tottenham után találták meg azonnal, miután Harry Winks eladta Walker short-t, és Scott Arfield bepattant, hogy megnyerje. A flick megütötte a Winks-et, és George Boydre törte meg, és amikor a keresztje Rousocheted el Mousa Dembélé-ről, Ashley Barnes felállt Lloris mellett.

Tottenham szemszögéből messziről volt szó, és Mauricio Pochettino felpattant a vonal.Ekkor csapata megalkotta a nyílásokat, hogy „megölje a játékot” a szavaiban, és az egyik esély sem volt világosabb, mint a Dele Alli a második percben.

húzta át a Heaton céljával, a bal oldali szögből, de magasra becsapta a hajlítót. Kane és Christian Eriksen közel álltak, míg Alli úgy találta, hogy a szög egy ellenséges Victor Wanyama után volt. Alli-nak is fájdalma volt, miután Matthew Lowton csúnya bánásmóddal elkapta. A Burnley teljes visszafizetése nem történt meg.

A Spurs gyorsan reagált Barnes céljára, és Alli-ból származott.Wanyama a labdát széles körben húzta Walkerhez, és Alli kis keresztjéből néhány statikus Burnley-t darted, aki az oldalsó lábig védte a közeli sarokba.

Tottenham az első lábra állt, és Walker és Rose elkapta a teljes hátsó pozíciókból az előremutatókkal. Pochettino azt mondta, hogy Rose teljesítménye vitathatatlanul a klub vezetőjének legjobb ideje volt.

A játék hangját a Pochettino és a Dyche gutturalis zajai szolgáltatták a technikai területeken, amelyek korábban fenyegetettséggel fenyegettek. vadon élő állatok N17-ig. Aki tudta, hogy mi az, amit a menedzserek ugatnak, de a sürgősség érzése megérthető volt.

A Dyche számos barátja döntése mellett állt, és 54 perc múlva is volt, amikor Eric Dier büntető dobozba került. kihívás a szürkeen.Dier épp egy darab labdát kapott, és a Burnley csatár többi darabjával együtt. – Azt hittem, ez jó láb volt – mondta Dyche.

Spurs, aki hátsó görcs miatt elszalasztotta Toby Alderweireldet, fenyegetve, de anélkül, hogy túlságosan nagy tisztaságú megjegyzést hozott volna létre. Kane a 42-es percben dolgozott a Heaton-nál az Alli kedves golyójából, míg a második felében, jó munkát követően Rose-tól Eriksen vezetett; Alli keskenyen hullámosodott, és Eriksen ismét elutasította Heaton. Rose azonban áttörte a feszültséget.