Hajolunk bele, parancsolja a Pardubice-i sztrájkoló Poulíček

“Tizenkét pont még mindig tétben van, tehát továbbra is fennáll annak a lehetősége, hogy előzhet meg minket (a Dinamo 11 pontos vezetéssel rendelkezik a Pirates felett). Ismét rá kell támaszkodnunk, és akkor nem kell balról Unibet jobbra nézni és ünnepelnünk kell. “- mondja óvatosan Paparik Poulíček Pardubice csatára.

Talán a mentés legfontosabb lépését csapata vasárnap tette meg. Kétharmad után 1: 3-ra vesztette a Kladno-t, ám az elmúlt húsz percben négy gólt szerzett, és a végén örült a győzelemnek: 5: 3. Sem ilyen fontos mérkőzésen, sem általában. Szeretném megtapasztalni, mi történt a kapcsolón, hogyan örültek és ugrottak egymás után újra és újra.Hihetetlen élmény “- blúgja ki Poulíček.

A Dynamo általában az alapvető részben mindent elindított, és nem játszott a játékban. Az ideális felállítást az egész szezonban keresették. Ladislav Lubina edző megtalálta, és mind a négy ötös már 33 gólt szerez nyolc mérkőzésen az összefonódó versenyen. Az alapvető részletekben szereplő összes intervenció pontosan egyharmadának hiányában…”” Egész éjjel játszottuk, mint az egész évben. Ha valaki azt mondta nekünk, hogy ez most így fog működni, megcsókoljuk a lábát, és elmenünk vele inni.Az első meccs megérkezett, és rájöttünk, hogy nem vicces, hogy nincs visszaút, és minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk. “Visszatekint a 25 éves játékosra, aki Kladno-ban két gólt szerzett.

” Nem tudom, hogy szereznék-e a második gólt, azt hiszem, Ondra Machala volt, de ez nem számít. Megpróbálom a munka száz százalékát pariuri online elvégezni. Nem olyan, mintha valamilyen akciót készítek, és négy játékost elosztanék, de mindenkinek megfelel. Az egyik kitalál egy esélyt, a másik kitölti “- dicséri az Interplay Poulíček játékosa.

Marek Hovorka szintén két gólt szerzett vasárnap Kladnoban, az egyiket a negyedik sor központja, Rostislav Marosz gólt szerezte. “A harmadik periódus előtt mondtunk valamit a kabinban, és ez fordulásra indított minket.Az inverter hirtelen teljesen másképp élt, minden fiú el akarta venni a jeget, elkapni a korongot és valami jót tenni a csapat számára. “- írja le Poulíček. “Ha Kladno és én elveszítünk, ismét ideges lesz a fejünkben. Ez kötelez bennünket, hogy tegyünk valamit. Éppen ellenkezőleg, a forgalom megnyugtatott minket “- múlik Patrik Poulíček.

Mai multe informații aici: Mai Mult