ELEMZÉS: Miért nem Cometnek van harmadik címe? Lyukak a csillagokban és a gyengébb Erat

2017 óta olyan erős pozíciót teremtett a cseh jégkorongban, hogy még olyan tapasztalt harcos, mint Zbyněk Michálek védő, nem rejtette el kisiklását, amikor a 2018/19-es szezon nem ért véget a sorozat harmadik címével. “A csapat és a személyes célok különböztek. Azért jöttem, hogy nyerjem a kupát. “A 36 éves férfi vállat vont.”

Nemcsak neki, hanem az üstökösvel case de pariuri licentiate in Romania való kapcsolat is jelentős esélyt jelentett a sikerre. Az egész Brnói klubot harcolni kellett egy újabb bajnoki bajnokságért. Ezért annyira mély csalódást okoz, amikor mások vitatkoznak rájuk.

Elég erős ahhoz, hogy panaszkodjon, hogy valaki a kezéből megragadta “kupáját”, de az üstökös nem volt ebben az évben.Valós okok vannak arra, hogy miért 2016 óta először érmet nyernek.

A jelentés üres helyei

Vissza Ez csak megerősíti azt, amit a Kometa terno tett három évvel ezelőtt egy olyan csapat összetételében, amelyben olyan harcosok, mint Martin Nečas vagy Hynek Zohorna, a Martin Erat kaliberű csillagjai körüli csúcsminőségre nőttek. A vártnál jobban küzdött a két cím után külföldre menő kellékek cseréjével.

A szezonban kevés klasszikus „játékos-játékos” kereskedelmet folytatott – csak három, és egyben fizetett ki. . Rosszabb azonban a “garantált” nevek ütése. A játékosnak nem volt teljesítménye, ott nem alkalmazkodott a külföldről való visszatéréshez, másutt nem alakult ki formájában sérülés után.Mindenesetre többre számítottak Juraj Mikuš, Lukáš Kašpar, Libor Kašík és mások részéről. Brnóban annyira erős volt a vágy, hogy egy arany kalap-trükköt kapjanak, amikor az egyik megerősítés nem felel meg a magas követelményeknek, a másik után elérkezett. A hátránya Alexander Mallet bukása volt, aki Zohorna és Nečas nélkül belekerült az átlagba.

Amikor egy heves vezetői harc után január végén sikerült finomítani a csapatot, hogy támadást lehessen tervezni, Jan Hruška megsérült a rájátszásban, amelynek nélkül az újonnan megszerzett lövöldözős Jakub Orsava eltűnt.Tomáš Plekanec ismét a Kladno extra bajnokságában maradt, és a felállásban lévő kapcsolatok ismét szétestek.

Cadre “mélység” </h3 nélkül >

A viszonylag széles papíralapú listán az üstökös nem játszott megfelelő szélességben. Az okok követve. Az évek elején Kometa szeret fogadni a legtapasztaltabb felépítésről, hogy pontokat tölthessen az asztalra, és biztosítsa a nyugalmat a munka többi részében. Ez eddig a nő számára működött. Ebben a szezonban azonban az októbertől decemberig tartó időszakban, amikor ideje lenne “játszani” a játékosokat a lista szélén, más körülmények befolyásolták.

Martin Erat, Tomáš Plekance és Karel Plášek exkluzív formációi ugrottak a támadásra. Nem volt sok szabad hely a további teszteléshez a felállásban.És a rájátszásban egy keskeny csapat felzárkózott az üstökösbe. Csak Betstars egy nagyszerű első sorra támaszkodott, ami nem volt elegendő.

Erat bizonytalan évadja

Martin Erat rendkívüli előny volt a számára. A 2017-es és a 2018-as bajnokok megérdemeltek egy megállapodást a jelenlegi szezon későbbi kezdéséről. De decemberéig lépett be, és azonnal látható volt, főleg a Plekance-vel párosulva.

De összességében nem “ő” éve volt. Az alapvető részben csak 18 mérkőzést játszott, a rájátszás előtt még egy kis szünetet tartott a játékból durva beavatkozással és fegyelmi büntetéssel.Az eliminációs részben a sérült Hruška központjának szerepét vette át, megpróbálta legyőzni a nehézségeket, de még egyszer sem szerzett gólt, és statisztikái -5 a plusz / mínusz oszlopban – Orsavával együtt a legrosszabb a csapatban.

Liberec ismerte a receptet

Miután egy csapat szuverén meccsvezérlésű, nem helyénvaló hirtelen felfelé és lefelé gyakorolni a jégkorong repülését. Az elődöntőben azonban Liberecnek sikerült felkészülnie az üstökös védelmének kimeríthetetlen tapasztalataira, és kihasználta a veteránokkal való összecsapás előnyeit.Nem a siker éhezése, de a brnoi védelem gyorsasága hiányzott.

“A Liberec annyira friss volt, hogy nekünk jól működött.” Michálek veterán is elismerte, hogy a Fehér Tigrisek jó receptet találtak a Kometa nevű kolosszus rázására. Ez döntő jelentőségű.

A brnoiak nem játszottak rosszabban, mint a negyeddöntőkben, nem voltak olyan ellenfél támadásaik, mint a Hradec Králové a rájátszás első fordulójában, munkájuk hozzájárult a sorozat kitűnő szintjéhez. De Liberec képes volt kihasználni azokat a tétovázásokat is, amelyekkel az előző ellenfél nem tudott megbirkózni. Ezért érdemes legyőzni az üstökösöt

Mai mult: https://sportive-pariuri.net