Bryony Frost a helyi tömeg reményét jeleníti meg a nagy nemzeti reményben

„Annyira jó” volt a leggyakoribb visszatartás, ahogy Bryony Frost örömmel vette fel a helyi pályán, egy finom, támadó lovaglással a Present Manen, hogy megnyerje a Badger Ales Trophy-t másodszor. Nagyon sok szeretet volt ez a tudatos tömeg a ló számára, a tulajdonosának, Mark Woodhouse-nak, akinek a társasága fél évszázada támogatta ezt a versenyt, és Paul Nicholls, aki a hét verseny közül ötet nyert, de a A leghangsúlyosabb éljenzés még egyszer volt Frost számára.

Bár a Cheltenham Fesztiválon Foxhunter Chase-t nyert, Frostnak alacsony volt a profilja, amikor egy évvel ezelőtt felállt erre a versenyre. Öt perccel később, ami megváltozott, és az előkészített, egyenes hátú stílusa ma már a kerítések fölött elterjedt legtöbb futam ismerős vonása.

Ez egy előremutató siker volt, de a kezdetektől fogva nem volt értelmes díj .A fagy láthatóvá tette, hogy lehetővé tette, hogy a hegyét időnként töltse fel a tüdejébe, és elkerülte, hogy belevágjanak arra, ami egy drága csatában lehetett volna a kívülálló On Demand-szal, aki néhányat a hetedikre halt meg.

Amikor Frost elküldte a jelenlegi embert három háztartásnak, riválisai azonnal bajba kerültek, és az állványokból egy toroknyílás volt, mivel az 5-1-es közös kedvenc találkozott a második utolsó, hosszú lépésre és rajta. Csak Sumkindofking tartott kihívást az utolsó kerítésen túl, és jól uralkodott a vonalon.

„Ő volt az, aki a tavalyi szezonban kezdte a golyót, hogy soha nem hittem volna, hogy megtörténhet” – Frost lenyűgözte a hegyét. – Nézzétek csak rá, a mérete…100% -ban szívvel és itt egy teljes sportoló.Az a módja, ahogy támadja a kerítését, örömmel állhat rajta. ”

Ez az összes párt egyetértett a jelen ember nagy napja a szezonban. A kérdés most az, hogy áprilisban lehet-e egy másik nagy nap Aintree-ben; az edző hajlamos erre. – Érdemes megőrizni őt igazán frissen, és a Nemzetiért járni – mondta Nicholls. „Azt hiszem, az idő készen áll arra, hogy gondolkodjon rajta.” Ladbrokes teljes „törölt tétet” fizet ki, miután a punter azzal fenyeget, hogy bepereljen. bárki melegen áthalad a télen, de Nichollsnak meg kell győznie Woodhouse-t, aki nem győzte meg, hogy a ló nyerési esélye lenne a nemzeti.Nyilvánvaló, hogy a tulajdonos nagy reménye a következő években példátlan nyerési trükkre számít. Verdana Blue. Ő egy másik, akinek ez talán a szezon nagy napja volt; jövő szombaton túl hamar érkezik a Cheltenham-i Greatwood, a márciusi Mares-akadályok fél kilométer túl hosszúak, és a versenyek között valószínűleg túlságosan lágyan futnak. Gyors útmutató Chris Cook válogatásai vasárnapi elrejtésre

Írországban a Footpad a szezon első kirándulásakor a Naas végső kerítésére esett. Willie Mullins reméli, hogy a sérülés nem lesz tartós jelentőségű. Időközben Arkle győztese 4-1-ről 5-re csökkent a Champion Chase számára.