Matthew Wade a Energybet szabályváltozása miatt elkapta Renshaw „asszisztenciája” határát

A szabály ismerete egy dolog, de annak kiaknázása Matthew Wade szerint az expromptú krikettelmélet leckéje után a Gabban. A visszatérő tesztelõ ütõs mindent megtett annak érdekében, hogy a Hobart-i hurrikánokat védendõ összértékbe mozdítsa Brisbane ellen csütörtök este, amikor Matthew Renshaw-t találta a középsõ határon. a levegőben, amikor azért esett át a határon, mielőtt újra Energybet ugrott, és a labdát visszahúzta Tom Bantonra. A fogást felülvizsgálták, és hosszú késés után Wade-t, aki beismerte, hogy nem biztos benne a szabályban, elküldték 61-es útra. A Thunder Chris Greenét Big Bash tiltotta az illegális bowling tilalma miatt.

Brisbane dadogott a 127-es üldözésükben, mielőtt Ben Cutting felrobbant egy verhetetlen 43-at, hogy a házigazdákat 10 golyóval megszabadítsa.Renshaw önmagában leírt „asszisztense” volt a beszélgetési Energybet pont, bár Wade beismerte, hogy a pályán sok közül egyáltalán nem tudta, hogy a 2013. évi szabálymódosítás azt jelenti, hogy tisztességes fogás.

Ennek ellenére Sam kedveli azt. Billings, Glenn Maxwell és a Renshaw Heat csapattársa, Josh Lalor részesültek ebben az értelmezésben az Energybet bónusz elmúlt évek fogásainak igénybevétele érdekében.

„Ez egy kicsit furcsa, nagyon sok sportot játszunk, ahol nem tudsz jönni. a játékteret kívülről, és ismét érintse meg a labdát ”- mondta Wade. “De nincs haragom…senki nem beszélt róla eddig, tehát ez nem volt sok kérdés, de ez lesz a kérdés [most, hogy újra megtörtént]?Lehet, hogy a játékosok egy kicsit felfedhetik, de pokolnyi munkát kellene tennie ahhoz, hogy megcsináld. ”

Renshaw, aki beismerte, hogy nem ismeri a törvényt, és hogy a Bantonhoz való visszatérés Energybet véletlenszerű, mondta a készség útját a terepgyakorlatokhoz. “Úgy tűnik, csak addig tudsz ütni a labdát, amíg a levegőben vagy” – mondta. “Tehát talán tovább folytatjuk ezt a gyakorlatot.”