Bayliss hódítja Root új Angliáját, de elismeri, hogy a harmadik hely még mindig megragad

Ha Anglia megnyeri ezt a sorozatot, akkor az ICC-tesztek rangsorában másodszor fognak emelkedni, nem feltétlenül ok arra, hogy keressék a sármányt, hanem előrehaladás jele.

Ha kétségei vannak, Anglia valószínűleg nagyobb most veszi a merész kurzust, és Bayliss egyértelmű és hiteles magyarázatot adott a megközelítésre. „Csevegést folytattunk a sorozat előtt, nem csak Srí Lankán, hanem a Galle-ről; folytathatnánk ugyanazt a dolgot, amit minden csapat csinált itt, körülötte, játszani a gyűrődéstől, és hagyja, hogy a labda centrifugáljon, és kiszabadítson minket. >

„Az első ülésen egy kicsit frenetikus voltunk, de egy kicsit nyomást gyakoroltunk az ellenzékre, noha öt év alatt [ebéd] voltunk – és igen, azt szeretnénk, ha három lett volna.Ez megmutatta az ebéd után elhelyezkedő területen. Három vagy négy srácuk volt a kerítésen, ami lehetővé tette az alacsonyabb rendet, akik mindannyian jó játékosok, hogy elrontják a labdát ezekben a résekben, és felépítsék a pontszámot.

A Bayliss és a Root megtartotta hangsúlyozva, hogy ez a túra inkább a csapat helyett fordul elő, mint egy első XI, és úgy tűnik, hogy a játékosok megvették ezt. Bayliss arról számolt be, hogy a Broad elhanyagolta rendkívül jól. – Azt mondta, hogy ugyanazt a XI-t választotta volna, mint mi. –

A jóképű győzelem növeli az esélyeket, hogy Anglia változatlan oldalát választja a szerdai második tesztre Kandyban.Azelőtt még sok vita folyik majd, és néhányat Bairstow-hoz fognak kötni, aki két ősszel sérült meg, ami nagyon kényelmetlen volt – amennyire érdekli.

Bayliss felvázolt a folyamatot, ha nem az eredményt. „Az első kérdés az, hogy 100% -ban alkalmas-e a játékra? Hosszú utat tett. Ő volt a szőrzet és a hálókon tartás. Még nem tett semmilyen igazán megerőltető futást a wickets között; ez Kandyban fog történni. De az összes jel jól néz ki.

„Leülünk, és megnézzük a wicketet. Általában ez egy gonosz, ahol a labda egy kicsit tovább megy.A túra előtt azt hittük, hogy a csapat változhat, amikor odaérünk, de most már 1-0-ig [meglepte őt?] Meg kell várnunk és látnunk. ”

A másik állandó vita, amely még mindig Bairstow-t veszik igénybe, aki háromszor fog ütni. Bayliss nem zárta ki Moeen Ali-t, de aligha támogatta az ötletet. – Még mindig ott van esélye. Ő egy olyan srác, aki valahol a csapatban lesz, de őszinte legyek, van néhány lehetősége a rendnek, és nem igazán vette el őket. Barney Ronay Bővebben

Megmagyarázta a Galle teszt tervét. – Ha először lebuknánk, és Mo 40-et dobott volna, Buttler három ütemben megy. Menj előre, Jonny egy lehetőség; Ben Stokes is.Úgy gondoljuk, Angliában Stokes olyan jó technikával rendelkezik, mint bárki más, aki háromszor ütötte be. ”Több gondolat a Kandyban.

Bayliss elmagyarázta szerepét ezekben a szigorú kiválasztási döntésekben. Hosszú út van a lenyűgöző, mindenható labdarúgó-vezetőktől, akik látják a járőrözést. – Végül ez a kapitány hívása. Joe és én jó megbeszéléseket fogunk tartani a csapatról – mondta.

„Az a módom, hogy amikor egy kapitánynak gondolat van egy játékosra vagy egy taktikára, ha nem feltétlenül egyetértek, Kérdezhetek néhány kérdést. De ha megdöbbent, és jó választ ad nekem, visszajövök a kapitány. Mindig ilyen volt. Ez a játékosok játék.A kapitány futtatja a műsort, és az edzők itt segítenek, ha csak lehet. ”

Tapasztalataim szerint a legjobb krikett edzők túlnyomó többsége működik, bár valamilyen módon saját utat is kapnak. Szóval mi lesz a gyökér és a Bayliss Kandyban, a színpadra nézve, és megkarcolják az állukat? Bármi legyen is a felülete, amit lát, minimális változás lesz. Ben Foakes minden bizonnyal megtartja a bajnokságot (bár a Bayliss ezt nem erősíti meg), és az egyetlen játékos, aki Galle-től hiányzik, Adil Rashid. Bairstow nevű batsman helyettesítheti; egy bowler, széles vagy más, mindent felölelő, Chris Woakes. Vagy Angliában ugyanaz a XI. Minden tiszta?