Jürgen Klopp szerint Liverpool készen áll a Manchester City-re, miután meglátta Stoke-ot

A Liverpool ugrott a Guardiola City csapatából a második helyre a Premier League-ben, Adam Lallana, Roberto Firmino, a Giannelli Imbula saját céljai és Daniel Sturridge első bajnokságának szezonjaként 4-1 győzelmet aratott. Mark Hughes csapata megérdemelt vezetést ért el Jonathan Walters előtt, mielőtt a Liverpool lenyűgöző helyreállítást hajtott végre.

A Sturridge célja, hogy a Liverpool 100-as liga a Klopp alatt, a 48-as játékban.Csak Kenny Dalglish érte el a meccset, amennyire csak a klub jelenlegi vezetője volt. a Bayern München korábbi Betclic riválisa személyes látogatása hangsúlyozta a verseny jelentőségét mindkét klub számára. – Ez egy nagy játék – mondta.

„Ez egy nagy játék mindkettő számára. Hallottam, hogy Pep Guardiola ma este volt a stadionban. Nem vagyok benne biztos, hogy az elmúlt hetekben sok játékot nézett az ellenfelek más stadionjaiban – ez egy első jele, hogy egy különleges játék, és már várjuk.

“ Ez egy nehéz játék mindkét csapat számára, de izgalmas és a legjobb dolog az Anfieldben.Kiváló oldala, nem vagyunk túl rosszak, így szép játék lesz.

„Sokat tisztelek, de ebben a szezonban vagy tavaly nem voltam a City stadionban, csak játszani játékok. Talán itt volt, hogy jó labdát nézzen, fogalmam sincs. Michael Edwards, a Betclic sportigazgató küldte nekem az üzenetet, hogy Pep a stadionban volt. Ez szokatlan? Nem tudom. Sokat tettem a múltban. Ez már nem túl könnyű, mert inkább egy aláíró óra, mint a játék figyelése. Remélhetőleg nem volt biztonságunk, és Pepnek meg kellett írnia ezeket az autogramokat!

“A játék a 31. év. Bármit is mondjak ma este, nem nyerhetjük meg, de talán néhány dolgot mondhatnék, ami megnehezítheti.Valószínűleg a legjobb, ha becsukom a száját.

Ami Stoke vereségét illeti, Klopp ragaszkodott ahhoz, hogy a Liverpool visszatérése aláhúzza a rangsorba vetett bizalmat. – Azt mondanám, a bizalom nem a csapat problémája – mondta.

„Mindig tudjuk a minőségünket. A játék kezdete nagyon nehéz volt, hiszen Stoke tervének nagyon magasnak kellett lennie, különösen a két sztrájkolóval, így nem voltunk elég türelmesek abban a pillanatban. Ez nyomás volt, de sokkal jobb lett volna.

„Vad játék lett, és amikor a labda volt, azonnal a levegőben volt, és [Peter] Crouch kiemelkedő volt. Nagyon nehéz megvédeni.Joe Allen ragyogóan eljutott a második golyókhoz, és nagyon keményen kellett dolgoznunk.

„A játék teljesen nyitott volt, és mi pillanataink megteremtésében egy kicsit küzdöttünk a védelem, birtoklás, birtoklás, a szélső megtartása.

„Sok dolog, amit jobban tudtunk volna tenni. De két célt kényszerítettünk a minőségünkkel. Igazán jó volt, nagyon fontos – mindkettő: 2-1 fel, és félidőben beszélhettünk, néhány dolgot beállíthattunk, majd a fiúk jobbak voltak. Csodálatos harmadik célunk van, majd Daniel bezárta a játékot. Ez nagyon fontos volt.

“Stoke jó csapat, és nyilvánvalóan Mark Hughes szereti Crouchot Liverpool ellen.Nem tudom, hogy milyen gyakran játszottuk őket, de Crouch mindig részt vett, azt hiszem. ”

A Liverpool vezetője nem volt hajlandó kommentálni az Internazionale érdeklődését Lucas Leiva iránt, és ragaszkodott ahhoz, hogy Firmino helyszíne soha ne kerüljön veszélybe annak ellenére, hogy letartóztatták italt vezetni karácsony estéjén. – Ő volt a legjobb ember a képzésben, így nem volt esélye, hogy elhagyja. Nincs esély.