Betclic bónusz

Betclic A bukmékeri fogadás felkeltette az érdeklődését és azon gondolkozik, melyik cég ajánlata a legjobb? Erre a kérdésre nehéz válaszolni. Biztosan mondható, hogy a piacon nagy a konkurencia, aminek következménye a vevőkről való gondoskodás. Ami a példákat illeti, kétségtelenül érdemes megismerkedni a Betclic ajánlatával.

Betclic bónusz – 20 000 FT
Elég észrevenni, hogy az új játékosok egy kockázatmentes fogadásra számíthatnak. Lehet ennél jobb? Ez a legjobb ajánlat a bukmékeri fogadásos kaland elejére. Sőt, a kockázatmentes fogadás nem minden, amire emlékezni kell. Egyszerűen szólva — a cég a következő ajánlatokat készítette elő:
– az árfolyamok felemelése,
– bónusz a cég megajánlásért,
– Multi+.
Ami az árfolyamok felemelését illeti, a dolog kétségtelenül nagyon egyszerű. Ugyanez mondható a cég megajánlásáért járó Betclic bónuszról. Mit lehet tudni a Multi+ akcióról? Nos, egyes eseményeket belefoglaltak a Multi+ akcióba és olyan kupont kell létrehozni, ami legalább öt ilyen eseményből áll (minimális árfolyam 1,20). Ha a kupon nyertesnek bizonyul, az Ön nyereménye felemelkedik. Mennyivel? A Multi+ Betclic akciónak köszönhetően a nyeremény akár 100%-kal is növelhető (a nyeremények legalább 5%-kal kerülnek felemelésre).