Sam Allardyce rugalmasabbá tette a Crystal Palace-t, mondja Damien Delaney

Damien Delaney elvárja, hogy a Sam Allardyce hatása biztosítsa, hogy a Crystal Palace továbbra is a Premier League-ben maradjon, de elismerte, hogy még mindig rengeteg munka szükséges, miután megengedte, hogy Watford megmentse a pontot a Vicarage úton a boksznapon.

Yohan Cabaye első félidőben kapta a palotát 1-0-os vezetéssel, de Delaney vontatója Sebastian Prödlnek drága volt, amikor Troy Deeney a 100. Watford-i célért cserélte ki a büntetőpontot.

Kiábrándító vége volt a palotától sokkal jobb teljesítményt Bet365 nyújtott, aki elhagyta Alan Pardew-t, és a múlt héten felváltotta őt az egykori Anglia vezetőjével.Az eredmény maradt a Palace két ponttal a Sunderland előtt a 18. helyszínen, az újévi Arsenalba való utazással. A Hornet a “rendetlen volt” – Allardyce akciót akar a kabalája ellen. Tovább

Az Allardyce megérkezése meggyorsítja a csapatot, amely 2016-ban csak hat bajnoki mérkőzést nyert. „Ha a klub változtatni fog, akkor feltételezem, hogy csak egy ember volt, akit szeretne kapni,” mondta. – A szezonban elég korán történt, hogy bejöjjön és pontokat szerezzen. Remélhetőleg fel tudjuk mozdítani az asztalt. Ez egy pont és kezdet a helyes irányba.

„Nem volt sokáig vele, de láthatjuk, hogy egy kicsit rugalmasabbak vagyunk, és jobban nézett ki. A nyerés nehéz, ha nyer, de elégedettnek kell lennünk egy ponttal.Viszonteljesítményt és jó szervezetet fog hozni, mint az összes csapata. Azt fogja adni nekünk, és a tűzerővel, amellyel oldalunkon van, remélhetőleg rendben leszünk. ”Minden kutyának napja van Tovább…

Annak ellenére, hogy Allardyce felhívta a labdarúgó szövetséget, hogy lépjen fel Watford kabala ellen Harry a Hornet, mert úgy tűnt, mintha Wilfried Zahát a végső sípolás után a földre Bet365 merülnének, azt értik, hogy az irányító testület nem fogja tovább folytatni az ügyet.

Zaha elkeseredett a búvárkodás után. Mark Clattenburg annak ellenére, hogy a videofelvételek arra utalnak, hogy a széllábat a Watford-i középső hátsó Miguel Britos fogta. Allardyce elmondta, hogy a kabalája „rendetlen volt” a reakciójához.

„Ez tényleg szükségtelen.Ő a kabalája, így nem értem, hogy miért vesz részt ebben, ”mondta Delaney. – Talán azt hiszi, hogy fontosabb, mint ő. Ahhoz, hogy egy kabalája ezt megtegye, nem kérte.