Coco Gauff és Naomi Osaka, hogy az Australian Open fókuszát a bíróság elé állítsák

A 2020 Australian Opennek olyan drámára van szüksége, amely nem foglalja magában az égből eső szunyós vörös port vagy a szennyezett levegőn fojtogató játékosokat – és Coco Gauff és Naomi Osaka biztosan biztosítja az ötödik napon.

Megvilágítják a nők játékát, mint néhány kortársuk, teniszükkel és személyiségükkel egyaránt: a 15 éves amerikai furcsaan önállóbb és klinikusabb, mint a 22 éves japán játékos, akinek már két slam-címe van.Naomi Oszaka és Coco Gauff az Australian Open oldalán maradnak ütközésen. Bővebben

Pénteken találkozva a média teljes figyelmét felhívják a figyelmeztetésre, és a nézők a verseny bajnokságába, a Rod Laver Arénaba csapódtak be, hogy lássa ha Gauff bosszút állhat azért, hogy Oszaka 6-3-os, 6-0-os dörzsölésével adta neki az US Open harmadik fordulójában öt hónappal ezelőtt – amikor Oszaka szintén a címet kapott.

A Gauff most elérte a belépett négy slame legalább a harmadik Bet 365 fordulóját, elég figyelemre méltó egy olyan fiatal számára , de nem újdonság.Megmutatta, hogy valódi törzskönyve az, hogy a 39 éves Venus Williams-et az első fordulóban kiszedte, és megismételte, amit tett a honfitársának a Wimbledonban egy győzelem során, amely egy trombitafújással jelentette be érkezését. A negyedik körbe került; érettével mélyebbre megy, és kevés tiszteletbeli hang van a játékban, akik nem gondolják, hogy többször is uralkodni fog a nagyok utolsó hétvégéjén. Annak ellenére, hogy a 68. számú világ rangsorán felül játszik, meglepő lenne, ha legyőzte Oszakát – természetesen egy váratlan idegesség, tekintettel a védő bajnok formájára, bár továbbra is hajlamos az összeomlásokra, ahogy egy „gyerekes” után elismerte. “A harmadik napon a Zheng Saisai fölött elért gyors győzelme kitámadt.

Mint Oszaka később mondta:” Az ütőm csak varázslatosan repült ki a kezemből. Nem tudtam ellenőrizni.Azt hiszem, így tudtam kezelni a csalódásomat. Kicsit gyerekes volt. Csak egy meccset akarok játszani anélkül, hogy dobnám a ütőmet, vagy rúghatnám volna. Ez minden, amit akarok. ”Facebook Twitter Pinterest A nagy dolgok várhatóan tizenéves szenzáció, Coco Gauff. Fénykép: Chaz Niell / Getty Images

Ez a szökött nyilvános önellenőrzés gyűrűje, amelyet csodálói frissítő őszinteségnek tartanak, mások pedig bosszantónak találják. Nick Kyrgios-hoz hasonlóan ő is csupaszan fedi lelkét, és ez a hely néha zavart vagy zavart.

Gauff eközben egy olyan tanulási görbe óvodai lejtőin fekszik, amelyen Oszaka már néhány évszakot lovagol. , minden bizonnyal a 2018-as US Open döntő óta, amelyben hűvös maradt, miközben Serena Williams berobbant a hálóba.Gauff, a legfiatalabb játékos ebben a versenyben, vagy bármelyik versenyen, amelyben részt vesz, korai nyomás alatt küzdött a második fordulóban, egy set-ből jött, hogy legyőzze a tapasztalt Sorana Cirsteát alig több mint két órán belül. Mégis dicséretes sangfroidot mutat a nagy színpadon. Nem pánikolt, talán azért, mert a 15 éves korában nincs mit vesztenie, és előtte van egy arany karrier.

Mindazonáltal nyugtalanító látni, hogy valaki még nem volt elég öreg Bet 365 ahhoz, hogy összegyűjtse a vagyont, amelyet ki tudna vásárolni. bármilyen magas színvonalú autóbemutató.

Oszaka, a leginkább empátikus a sportolók, Gauff-ot nagy testvér szeretettel látja, és egy közelmúltbeli interjújában azt mondta: „Csodálatos, amit a különböző személyiségek hozhatnak a sporthoz. Mivel ilyen fiatal, nagyon sok érdeklődést és új hullámot váltott ki. Duplajátékként játszott a tavalyi US Open egyik stadionján, és tele volt.Ez nem normális, és nem hiszem, hogy ez magától értetődőnek tekinthető. ”

Lehet, hogy önmagáról beszélt – és ez félelmetes.