Bet365 sportfogadas bonuszok

Információk

Hozzáadott: 2018-01-09
Kategória: bet365

art

Bet365 sportfogadas bonuszok

Úgy gondolom, hogy ez az év valószínűleg keményebb, mint tavaly, és tavaly a Tingle-patak és a Clarence House nyerésének hátán ment el, tehát ez egy kicsit más ebben az évben. Baja senkinek nem, azonban kiszállásnál közöltük az ügyeletes tiszttel, hogy nem ezek a droidok, azok amiket keresnek, majd hatalmas hányások közepette megvártuk amíg kiérkezik még kettő járőrautó, hogy be tudjanak vinni minket! Nagyon sok helyről hallottam, nagyon sokszor láttam már és gondolom ti is… Csak most egy hétig, vagy kit érdekel, hogy meddig… Fizess be egy hónapra XY összeget és a nyeremény garantált!!!” NEEEEEEM!!

Ha nem érted, amit tőlem olvasol, de mégis pálcát törsz felette, akkor nekem kellene szánni téged, mert nyilvánvaló, hogy semmit se értesz … de tudod én ezt nagy ívben LESZAROM VELED EGYÜTT kedves StrongMan ! Szerintem ez is elég világos még azoknak is akiknek még -10 IQ-ja sincs, csak egyedül te nem tudod megérteni. Nem tudjuk mit írt bele a geci programozó a geci megbízója kedvéért abba a kurva csaló póker-program-rendszerbe, de következtetni tudunk és meg tudjuk ismerni a tartalmát az adott helyzetre adott válaszaiból. bet365 (alternatív link)

Először lejön neki a sor, aztán még javul színre, esetleg színsorra… Vagy AK-val emelsz preflop, flop AK2, természetesen ismét emelsz, továbbmész, de jön még egy JQ.. és milyen lapja van? Meg az olyan játszmák, amikor beülsz egy sit n go-ra, már lement 20 hand, még egyet se nyertél, mert rohadtul még csak közelében sincsenek a lapok annak, amik lejönnek, az ellenfél emel minden szarra, végül kapsz egy QQ-t, persze megint preflop emel, visszahívsz all-inba, mi van nála?