A Guardiola Paisley rekordokkal rendelkezik, amikor a városi bajnoki Liga kupa háromszorosa

Ha ez inkább látszik a történelem lábjegyzetének, mint bármi nagyobb jelentőségűnek, az az oka, hogy a korai szezon kiütési verseny fontossága csökkent az közbenső években, miközben maguk a városok egyértelműen a nagyobb ambíciókra vannak felkészülve.Premier League és Carabao Cup : 10 dolog, amire ki kell figyelnie ezen a hétvégén. Bővebben

A Liverpool 1981 és 1984 között sorozatban négy Liga kupát nyert (Joe Fagan állította utoljára), és a Tejkupával végződik, amikor a verseny szponzorált először 1981-82-ben.Mivel a City azon ritka klubok egyike, amelyek minden évben komolyan veszik a Liga Kupát, kihúzzák a versenytársakat és elindulnak a győzelemhez, valószínű, hogy a Liverpool rekordját valamikor elérhetik, vagy akár Bet 365 túlléphetik, mindaddig, amíg a mai Carabao A kupa elég hosszú ideig megy ahhoz, hogy ez megtörténhessen.

Nem lehet kétség, hogy a Liga kupa kevésbé fontosnak tekinthető, mint a Paisley csapata által rendszeresen összegyűjtött díj, és ez az egyik oka a City következetességének. az elmúlt néhány évben nem szerepelt nagyobb elismerés.

A verseny valószínűleg elérte jelentőségének és népszerűségének csúcsát a 80-as évek végén, amikor az európai versenyen állt abban az időben, amikor az angol csapatokat tiltották Heysel, de a Liverpool felsőbbrendűségének éveiben még sokat tettek számára.Utazás volt Wembleybe, amikor a Wembleybe tett utak még mindig ritkák voltak. A labdarúgó-bajnokság minden tagját szívesen bemutatták, az opt-outok és a kétlábú döntők nélkül rendes körülmények között, amelyek jellemzik a formáló éveket. megnyerni az FA-kupát, de a Liga-kupa volt a következő legjobb dolog abban az időben, amikor oly kevés csapatnak volt reális esélye arra, hogy bármi mást meg is nyerjen.

A Bajnokok Ligája kibővítése a 90-es évek elején végül azt eredményezné. A FA-kupa leértékelődése a vezető csapatok szemében, elsősorban azért, mert a két esemény Bet 365 körülbelül egy időben vonta le következtetéseit, és az európai verseny sokkal jövedelmezőbb és elbűvölőbb volt.Ez befolyásolta a Liga Kupát, amelyet továbbra is a vasúti torlódások miatt hibáztatnak, annak ellenére, hogy a szezon ezen szakaszában ez mindig elkerülhető. Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg napi futball e-mailünket. >

Az egyik oka annak, hogy az évfordulón a berendezési tárgyak túlterhelése oly ennyire akkora volt, hogy ez a kifejezés sokkal közelebb állt a Liga Kupához, eltekintve attól, hogy a Liverpool negyeddöntőjében az Aston Villa hátrányosan összecsapott a katari Klub Világkupával, ugyanakkor a hazai hármas város kevésbé megalapozott eleme, amelyet tavaly nyertek, elkerülhetetlenül az volt, amelyet a legtöbb ember szerint a szezon ésszerűsítése érdekében kellene leszerezni.

Igaz, hogy Európában kevés más bajnokságnak van két kiütése. a hazai menetrendbe épített kupaversenyek, bár valószínű, hogy a Liga Kupa felszámolása semmi különbséget nem okozna a bajnokság terjesztésében anélkül, hogy az FA Kupa korábbi fordulóit előidézték volna a naptárban.

Ilyen módon úgy tűnik, hogy nem megfelelő y A League Cup sokkal hosszabb ideig tart a jelenlegi formátumban.Ha valamit meg kell adni a hazai fronton, akkor az nem az FA kupa vagy a bajnoki bajnokság. A város nyertes oldala, amelyről sokan szeretnének látni, nem fog fejléceket készíteni a világ minden tájáról, legalábbis nem olyan címsorokat, amelyek összehasonlíthatók azokkal, amelyek Uefa által a pénzügyi tisztességes játékról szóló közelmúltbeli csapást kísérték. Mindenkit érdekelt ez a történet, mert mindenki tudja, hogy Európa városi prioritás. A Guardiola továbbra is ragaszkodik máskülönben, de ez úgy hangzik, mintha túl sokat tiltakozna, tekintettel arra, hogy kifejezetten a Bajnokok Ligája múltja és az európai szakértelem miatt vadásztak. | Barney Ronay Bővebben

A City gondosan összeállított egy olyan csapatot, amely képes vagy elméletileg képes megnyerni a Bajnokok Ligáját.Mivel ez több, mint egy tucat európai felső oldal ellen folytatott meccs túlélését és a csapat mélységének és minőségének kibővítését jelenti, hogy a bajnokság Bet 365 formája és a következő évad bajnokságának selejtezője ne szenvedjen, nem szabad meglepnie senkit, hogy egy jól felszerelt Az ilyen erős pénzügyi támogatással rendelkező csapatnak jól teljesítenie kell egy olyan versenyt, amelyet nem mindenki vesz komolyan.

A Liverpool még inkább domináns erő volt a 80-as évek elején – 1981-ben és 1984-ben kettőt nyertek Európa Kupaikból – mégis a második szezonban, hihetetlenül hihetetlenül, mindössze 15 játékost használtak egy 42 játékot nyertes kampány során, és öten játszottak minden mérkőzésen.A futball a továbbiakban nem ilyen, ezért nem fognak elmenekülni az emberek, ha a City megnyeri a magas színvonalú Liverpool első részét, amelyet 1984-ben nyertek.

Valamely ok miatt Paisley oldalai soha nem különböztek meg egymástól az FA-kupa, míg a City az utolsó nyolcra kerül, ha szerdán a Sheffield szerdán uralkodnak. A bajnokság elérhetetlensége esetén a kupa háromszorosára továbbra is a City megrajzolódhat, és ha sikerül ezt kezelni, különös tekintettel a megfoghatatlan európai elemre, az valódi történetet jelentene – és az Uefa számára továbbra is fennálló problémát jelentene -, mint bármely lábjegyzet.