„0-0-tól indulsz”: John Millman szeme ismét felborult Roger Federer ellen

John Millman várja egy újabb álomjáték bemutatását Roger Federertől, miután szerdán este megnyerte a második fordulóját az Australian Open-ről. győzelem a 31. vetőmag felett Hubert Hurkacz, 6-4 7-5 6-3.Roger Federer és Novak Djokovic könnyedén bejutnak az Australian Open harmadik fordulójába. Tovább

Federer még kényelmesebb megnyerésével Filip Krajinovic ellen, a színpadon a negyedik ülésükre kerül sor.De egy meccs mindig kiemelkedik.

A 30 éves Queenslander híresen legyőzte a svájcokat egy Bet 365 érzelmi, verejtékkel átitatott találkozón a 2018-as US Open-en. “Majdnem elmúltam, amikor New York-ban játszottam ellene” – mondta egy felesleges Federer, emlékeztetve a meccsre a szerdán nyertes mérkőzés után.

Millman negyedik fordulójának győzelme a Flushing Meadows-nál a legjobbakat hajtotta végre. – Bármilyen nagyszerű eredmény és fizetésnap, de tudja, hogy nehéz lesz újra megismételni.

„A jó hír az, hogy kimegyek oda, és 0–0-kor indulsz.” Millman

„Amit elvárhatsz tőlem, edzőcsapataktól, barátaimtól, családtagjaiktól, és mindannyian számíthatnak tőlem, hogy kimenek oda, és repedést fogok adni. A pontszámtól függetlenül a nap végén kimegyek oda, és mindent otthagyom.Ha kétszer csap fel villám, nem mondanám, hogy nem. ”John Millman bünteti Roger Federert a lenyűgöző US Open idegesítésért. Szerdán este elindul Hurkacz ellen, mielőtt a harmadikban 4-0-ra vezetne.

De a pólus, a formai játékosok egyike a turnéban, Auckland elődöntőjében mutatkozik meg, és megnyeri Borna Coricot. és Dominic Thiem az ATP Cup-on, utoljára visszatérve.Azt állította, hogy visszavonult, és még két töréspontjával megszerezte a játékot, mielőtt Millman újra felemelte volna.

Eső röviden abbahagyta a játékot, de a 47. világbajnok gyorsan bezárta a mérkőzést.

– Hubert nem feladta ott – mondta Millman. „[A harmadik sorozat visszatérése] valószínűleg néhány évvel ezelőtt érlelt meg.”

Marc Polmans, a honfitársa ugyanakkor nem tudta alátámasztani öt Bet 365 sorozatú első fordulójának győzelmét, és a szerb 24. magról Dusanra ment. Lajovic. A hétfő lemosását és a kedd hiányos ütemtervét követő késő indítás után a Sharma 6-0 6-2-re ment le az észt 28. magához, Anett Kontaviet-hez.