1xbet

1xbet

Az 1xbet mobilalkalmazás

Egy nagyon egyszerű, semleges színekkel rendelkező weboldal nem igazán meglepő, hogy az 1xbet mobil böngészése nincs optimalizálva. Összefoglalva, a weboldal hibái annál inkább érzékelhetők olyan okostelefonokon és táblagépeken, amelyek alkategóriái többek között túl kicsik ahhoz, hogy jól láthatóak legyenek. Az Androidon és iPhone-on elérhető alkalmazás letölthető, de ismételten kissé csalódottak vagyunk a kérdéses alkalmazás következetlenségének hiányában. A digitális felismerés hiánya azt jelenti, hogy minden egyes használatakor újra meg kell adnia személyes adatait, például születési dátumát, ami azt jelenti, hogy a telefonon egy alkalmazáshoz tartozó parancsikon vonzereje némileg elveszíti az értékét. Az 1xbet ezért jobban értékelhető és kezelhető egy számítógépen, a nomád oldal számára sokkal jobbat talál versenytársaival, mint például az 1xbet. Emlékeztetünk arra is, hogy az 1xbet online játékalkalmazás, az 1xbet, az online fogadási webhelyhez hasonlóan, a 2010. májusi törvény által megszabott 1xbet szigorú előírások hatálya alá tartozik. Jogosultnak kell lennie nagykorúnak online játszani.

Bukméker bónuszok

A belépési bónuszok terén eddig nem volt napirenden az eredetiség, de az 1xbet-tel új dolgokat látunk. Az 1xbet minden új játékosa esetén a bónusz 100 euró lesz. Azonban akár 50 euró ingyenes fogadást is kap, ha elveszíti az első sportfogadását, a bónusz többi részét unortodox módon kapja meg. Két 10 eurós fogadást és három 10 eurós pókerjegyet adunk Önnek azzal a feltétellel, hogy a következő 90 napban 300 euró összeget fogad el. A feltételek szigorúak, kivéve a Netellernél vagy a Skrillnél elhelyezett betéteket. A pókerjegyeket csak 7 napon belül használjuk fel. Ez az üdvözlő ajánlat csak azokra a fogadásokra vonatkozik, amelyek kumulatív esélye legalább 2. Ennek a gyenge fogadásnak az ellensúlyozására az 1xbet felajánlja Stars Rewards hűségprogramját, pontok halmozásával, amikor és amikor fogadások, amelyek lehetővé teszik, hogy több ajándékot nyerjen, de nem igazán beszélhetünk a fő előnyeiről. Meg fogja érteni, hogy az 1xbet bónuszok nem a legérdekesebbek a piacon manapság.

Online fogadási esélyek

Az 1xbet esélyeit nem írják le túl nagylelkűnek, de jóval az online sportfogadás vezetőinek átlagán belül maradnak. A minimális fogadási esély 1,01, minimum tét 10 cent. Például, ha 10 eurót fogad, akkor nyerhet: odds * tét = 10,1 euró. Az oldalon szükséges letét 10 euró. Friss esélyeket és fogadási híreket kaphat a közösségi médiában a Facebook, a Twitter, a YouTube és az Instagram segítségével is.

1xbet fizetési módok

Minden elvárással szemben, és a bónuszhoz való hozzáférés bizonyos típusú kifizetéseinek kizárásával szembesülve, különösen amint azt fentebb említettük, az 1xbet webhely több befizetési módot kínál felár nélkül. Legalább 10 eurós befizetését hitelkártyával lehet befizetni: hitelkártya, vízum, MasterCard, de PayPal, Skrill, Paysafecard, TicketPremium, Neteller, Entropay és szokásos banki átutalások is. Nyereményét csak banki átutalással veheti fel, de minimum 10 euró összegű kifizetéssel. A maximális keresetkorlátozás a sportágtól, egy másik eredetiségtől függően változik, de ez lehetővé teszi, hogy akár 1.000.000 eurót nyerjen egy futballfogadásra, 250.000 eurót például a teniszre, ami hatalmas értékeket képvisel.

1xbet ügyfélszolgálat

Az 1xbet webhely egyik érdekes része a gyakorlati útmutató. Megtalálja a választ a leggyakoribb sportfogadással kapcsolatos kérdéseire. A GYIK szintén meglehetősen átfogó, egyébként szerencsére erős, mert az egyetlen támogatást kapod az 1xbet-től. Nincs online csevegés, és különösen nincs telefonos támogatás, amely lehetővé teszi, hogy kommunikáljon egy speciális tanácsadóval. Ha többet szeretne megtudni az online sportfogadásról, használhatja gyakorlati útmutatónkat, amely megtalálható honlapunkon. Gondoskodtunk arról, hogy a kezdő és a megerősített fogadót végigvezetjük az online sportfogadás különböző szakaszain. Ha segítséget keres, mert úgy érzi, hogy rabja a játékoknak, akkor keresse fel a következő oldalt: playersinfoservice.fr. Speciális tanácsadók is elérhetők telefonon, hogy segítsenek és megértsék problémáját. Továbbra is kérheti a Belügyminisztérium 3 évre érvényes szerencsejáték-tilalmát. Játék előtt győződjön meg arról, hogy a fogadás szórakozás és nem valamiféle finanszírozási terv.