1xbet fogadási bónuszt

1xbet fogadási bónuszt

Real Madrid, Bayern München, AC Milan továbbra is a legnépszerűbb és legelismertebb fogadási rész: több mint 90 különféle sportág érhető el az 1xbet.fr oldalon!

Pár szóban ? Változatos és teljes ajánlat, amelyet kihasználhat egy szakértőink által megfejtett kedves üdvözlő ajánlattal. Tehát közösen derítsük ki, mit ér ez a sportfogadás királya a híres sárga fogadási bónuszt labdával:

1xbet Sport: az előnyök

Nagyon jó minőségű élő közvetítés
A francia ajkú ügyfélszolgálat érzékenysége
A hatékony mobilalkalmazás (iOS és Android)
A Cash Out opció és a Multi Cash bónusz

1xbet Sport: hátrányok

Az állandó promóciós ajánlatok száma korlátozott
A korlátozott ügyfélszolgálati időrés

Mi az „1xbet bónusz” az ingyenes fogadáshoz?

Az ingyenes vagy visszatérített tét, a fogadóirodák egyik legfontosabb fegyvere a változtatás érdekében … Mi a helyzet akkor, ha az 1xbet France promóciós kampányát tanulmányozzuk? Vajon a sportfogadás veteránja továbbra is a közösségi hálózatokon (Facebook vagy Twitter) gyűjtött ingyenes fogadások és egyéb szabad fogadások királya, mint sok versenytársa?

Nyilvánvaló, hogy a közelmúltban csökkent a promóciós ajánlatok száma, beleértve a prono versenyének (1xbet League) eltűnését … A fogadóirodák tulajdonképpen úgy döntöttek, hogy marketing ajánlatukat néhány nagy állandó promócióra összpontosítják, például:

Az 1xbet Sport Bonus üdvözlő ajánlat

A fogadóirodához érkezéskor minden új regisztráló üdvözlő ajánlatot kap ingyenes fogadás formájában, legfeljebb 120 euró értékben, vesztes tét esetén. Más szavakkal ?
Példa: 1xbet FR-re regisztrálok, és 15 € -t fogadok. Vesztettem ? A 15 eurós ingyenes fogadásomat 48 órán belül visszakapom. Jó hír, jól fogadok és nyertem: nem vagyok jogosult az üdvözlő bónuszra, de megszerzem az első nyereményemet!

Mit kell tudni erről az 1. 1xbet Sport bónuszról?

Minimális befizetés 10 € és az első tét minimum 5 €,
Bármilyen típusú fogadásra (a rendszerfogadás kivételével) és sportversenyre helyezhető,
Legfeljebb 30 napon belül kell teljesíteni (az 1. befizetés után),
Ingyenes tét: csak átutalással visszavonható, 7 napon belül meg kell fogadni és a nettó nyereményeket be kell gyűjteni (a tét összege nélkül).

A Multi Cash 1xbet ajánlat

A nyertes kombinált tétek (minimum 3 választás) során lehetősége lesz akár 50% -os további készpénzt nyerni a MultiCash 1xbet ajánlatának köszönhetően, és ez minimális tét és esély nélkül.